piking Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kupiłem tydzień temu a4. Chciałbym zdiagnozować to autko w Kielcach lub okolicy. Czy moglibyście mi kogoś polecić
kry2503 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam, ja też bym się chętnie podpiął pod Vaga, jak coś znajdziesz to daj znać, pzdr
dudi75 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Trzeba bylo wpasc dzisiaj no spota w kielcach byl grzanak to by wam podpiol VAG-a
PAWEL69 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Trzeba bylo wpasc dzisiaj no spota w kielcach byl grzanak to by wam podpiol VAG-a no siemka a kolega był????? jak tam po SWAPIE byłeś już u rogala :?: Pozdrawiam :tongue4:
dudi75 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Czesc Pawelku ja bylem grzanek mi podpiol VAG-a zrobil logi . O golnie niema dramatu samochodzik jezdzi ale male problemy sa z pedalam gazu dziala na 84% czy jakos tak w kazdym badz razie niema 100% dzialania ;( . I samochodzik nie chodzi tak jak powinien Dzisiaj grzanek ma wrzucic te logi na forum zeby sie spece wypowiedzieli .Na programie jeszcze nie bylem bo termin mam po 10 maja do tego czasu musze uporac sie z tym gazem . Pozdr. :th:
kry2503 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wiedziałem o spociku i gdybym mógł to napewno bym się pojawił, pzdr
Rekomendowane odpowiedzi