Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Niebieski Bandyta z UK WORK IN PROGRESSSS.....!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie recarosy mają w komplecie poduchy w tylnej kanapie , czy jest możliwość zamontowania tego w samochodzie gdzie ich nie było?

Jest. W warsztacie jest watek Bart-sa. Chodzi o pociagniecia 3 kabelkow do poduch...

Pryszcz :-D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

podziękował :hi:

ale chyba sobie to odpuszczę :wink:

---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

panowie recarosy mają w komplecie poduchy w tylnej kanapie , czy jest możliwość zamontowania tego w samochodzie gdzie ich nie było?

Jest. W warsztacie jest watek Bart-sa. Chodzi o pociagniecia 3 kabelkow do poduch...

Pryszcz :-D

zapomniałeś dodać że trzeba przy tym pół samochodu wybebeszyć :kwasny::decayed::wink:

Opublikowano

Po co pół, wystarczy tunel zrzucić żeby dostać się do sterownika poduszek. 20minut roboty

Opublikowano

Jakie pół? Tunel, aby dostać się do sterownika airbagów i tylną kanapę aby pociągnąć kable do poduszek. U mnie na foci było jeszcze rezanie grzanych foteli, także nie ma się czym przejmować :-D

Opublikowano
za dwa tygodnie lece do Manchesteru 600km w dwie strony to się okaże jak jest z ich wygodą :naughty:

wszedzie masz daleko z tego bostonu, przeprowadz sie do midlands :D

Opublikowano
  • Autor
za dwa tygodnie lece do Manchesteru 600km w dwie strony to się okaże jak jest z ich wygodą :naughty:

:naughty:

Opublikowano

daleko to ja mam wszedzie :grin:

Opublikowano

daleko to ja mam wszedzie :grin:

A Ty to juz wogole hahah :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
ściągniesz osłonę pod kierownicą i będziesz widział mały bezpiecznik, tam chyba 10 jest, zmienisz na większy i tyle

kurcze nie mogę znaleźć tego bezpiecznika :kwasny:

który to bezpiecznik , podłączyłem recarosy , wszystko działało może 5-10 minut i teraz cisza . Podejrzewam że bezpiecznik nie wytrzymał i strzelił , tylko gdzie on jest ? te co są z boku sprawdziłem wszystkie i tam jest ok idę zobaczyć pod kierownicą .

Opublikowano

tam oprócz tych przekaźników jest jeden normalny bezpiecznik, poznasz

schyl się i na pewno zobaczysz :grin:

wywala bo jest za słaby

Opublikowano

Dokladnie.

Sciagaj oslone pod kiera i zobaczysz.

Opublikowano
  • Autor

bezpiecznikiv.jpg

czerwony 10 nie był strzelony , zamieniłem na 30 i to samo , te dwa zaznaczone na czerwono sa dołożone jak zakładałem elektryczne szyby z tyłu

---------- Post dopisany at 08:33 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ----------

jakieś pomysły

---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ----------

vag może wywalić błędy ?

---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ----------

idę włożyć drugi fotel

małe porównanie s-line vs recaro

img7112sh.jpg

img7114q.jpg

Opublikowano

NIe ma porownania:grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

noto siedzonka zamontowane , nie podłączałem na razie grzania bo idzie lato więc może poczekać :decayed:

tak szybko parę fotek

img7123f.jpg

img7125z.jpg

img7127xs.jpg

img7128yk.jpg

img7129df.jpg

img7131r.jpg

img7132s.jpg

Zrobiłem rundke za miasto i podług tego co nie którzy pisali to są naprawdę wygodne a trzymanie to tak jak by człowiek był do nich przyklejony

Tylko trochę się nie mogę przyzwyczaić do tego jasnego koloru i może teraz palnę największą głupotę ale z poprzednimi fotelami mi się bardziej środek podobał :decayed:

Opublikowano

Jest mega :slina:

Opublikowano

Malina:slina::slina:

Opublikowano
  • Autor

wiem że jest mega ale jakoś nie czuję klimatu :decayed: , spodziewałem się większego: ŁAAAŁ !!!

po przymiarce wiem jedno , na pewno nie dał bym za te stołki tyle ile one stoją czyli 4-5k zł

---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ----------

po za tym na zdjęciach widać jak by ta alkantara była biała , ale tak naprawdę jest bardziej szara , kumpel ma podobne w S3 i powiedział że takich całkiem białych nie było

Opublikowano

I tak ładne są :decayed:

Opublikowano

mikaszi to wnętrze z tymi zydlami i tą kierą jest mega...normalnie mózg sie sam lasuje:slina: