Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Niebieski Bandyta z UK WORK IN PROGRESSSS.....!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie się podoba wysokość.

Fela super :slina: Listwy zostaw albo w piano black rób :decayed:

Opublikowano

jak myślisz czy na twojej feldze 8,5J ET29 z oponą 225/40/18 jest możliwość aby z przodu na tzw. dobiciu amortyzatora opona otarła o rant błotnika?

Opublikowano
jak myślisz czy na twojej feldze 8,5J ET29 z oponą 225/40/18 jest możliwość aby z przodu na tzw. dobiciu amortyzatora opona otarła o rant błotnika?

już to sprawdzałem i z przodu na prostych kołach przy bardziej skręconym gwincie opona chowa się do środka ale na skręconych kołach bedzie raczej obcierać

a to czy będzie obcierać to zależy raczej jak nisko samochód leży i jak na jaką twardość jest ustawiony gwint, na aktualnym setupie nic mi nie obciera a chcę jeszcze trochę niżej i dodatkowo myślę żeby na tył wrzucić dystanse po 3mm na stronę , bo wydaję mi się że wcześniej koła z tyłu bardziej wystawały

Opublikowano

pytam w założeniu gdy z przodu mam jakieś -30 na eibach-u i amor 1BE także boję się o dobicie i skok amortyzatora na jakiejś hopie a wtedy nadkole może się niebezpiecznie zbliżyć?

mam nadzieję, żeby tylko nie uszkodzić błotnika w takiej sytuacji na drodze:kwasny:

Opublikowano

panowie nie zamula wam czasami trochę komputera przy oglądaniu zdjęć na pierwszej stronie

chyba za dużo zdjęć tam dodałem i strasznie mi komputer muli jak chcę tam wejść :doh:

---------- Post dopisany 19-04-2013 at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2013 at 22:13 ----------

.... soon :kox:

t2ec16zhjhufffi2elcbrze.jpg

recarosy w full opcji :naughty:

wtajemniczeni wiedzą że jest z czego się cieszyć :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

Opublikowano

pięknie ci się trafiło gratki :kox:

Opublikowano
:slina: marzenie :slina:
Opublikowano

następne w kolejce :kox:

kgrhqzjifbfcyzkflbqolrl.jpg

...jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :decayed:

Opublikowano
następne w kolejce :kox:

http://img21.imageshack.us/img21/4710/kgrhqzjifbfcyzkflbqolrl.jpg

...jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :decayed:

oj bedzie mikasz z bolem serca auto sprzedawal albo jak sie niechcacy straci nagle na wartosci ( odpukuje w niemalowane oczywiscie :))

Czemu nie wiercone te tarcze?

Fotel jest git, siedzialem na recarosach kumpla w a6 tez polskora i powiem ze wole polskore niz pelna bo sie czlowiek tak nie slizga w tym siedzeniu i cialo w lecie nie przykleja do skory, dobry wybor.

Opublikowano
panowie nie zamula wam czasami trochę komputera przy oglądaniu zdjęć na pierwszej stronie

chyba za dużo zdjęć tam dodałem i strasznie mi komputer muli jak chcę tam wejść :doh:

---------- Post dopisany 19-04-2013 at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2013 at 22:13 ----------

.... soon :kox:

http://img607.imageshack.us/img607/4300/t2ec16zhjhufffi2elcbrze.jpg

recarosy w full opcji :naughty:

wtajemniczeni wiedzą że jest z czego się cieszyć :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

Przesadziles z ta cena zakupu:grin::grin::grin:

Gratuluje.

Mam nadzieje, ze alkantara bedzie gites.

---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------

mikaszi znalazlem foty jak ja pakuje fotele.

Moze sie przyda temu angolowi skoro nie ma pojecia jak wyslac...:wink:

2013-01-10-846.jpg

2013-01-10-847.jpg

2013-01-10-850.jpg

2013-01-10-851.jpg

Opublikowano

turbobastard

.. oj raczej auta szybko nie sprzedam a o to czy straci na wartości się nie martwię bo za same graty które mam w aucie spokojnie dostał bym na ebayu ponad 2000F (nie licząc recarosów) :naughty:

...co do recarosów to ja jeszcze nigdy nie siedziałem na takich stołkach , więc się zobaczy :wink:

...tarcze nie wiercone bo akurat trafił się taki zestaw w śmiesznej kasie ,więc się nie zastanawiałem. I tak mam juz u siebie do wymiany tarcze i klocki więc zamiast tego kupiłem taki zestaw :wink:

Wojtek_A4

...360F za komplet recarosów w full opcji to śmiech na sali , nawet przebiłem listwy S4 które ostatnio wyrwałem za 160F :kox::doh:

...po zatym dzięki za zdjęcia zaraz je wyśle do sprzedawcy i mam nadzieje że ogarnie to jak trzeba

Opublikowano

No cena jest bez dyskusji mega :decayed:

Oby stan byl tak jak cena:wink:

Opublikowano
No cena jest bez dyskusji mega :decayed:

Oby stan byl tak jak cena:wink:

no po samych zdjęciach to raczej ciężko to ocenić , na pewno widać że gość przed sprzedażą próbował je chyba wyczyścić bo mokre że masakra :doh:

będę musiał się dokształcić w dziedzinie czyszczenia alcantary i samemu je ogarnąć żeby na tip top

tu fotel kierowcy

recaroz.jpg

recaroprzd.jpg

a tu kanapa i oparcie

$(KGrHqNHJC8FFG,qLnf+BRZEJ4(5Kw~~60_58.JPG

$T2eC16JHJHEE9ny2p6YbBRZEJjOiHg~~60_58.JPG

$T2eC16ZHJGUFFi!7YKScBRZEKRuykQ~~60_58.JPG

Opublikowano

spokojnie te skóry są do ogarnięcia i będą jak nowe.

Do alcantary polecam środki z lederzentrum, trzeba ją również potraktować maszynką do golenia jednorazową (tutaj piszę serio)

Opublikowano
spokojnie te skóry są do ogarnięcia i będą jak nowe.

Do alcantary polecam środki z lederzentrum, trzeba ją również potraktować maszynką do golenia jednorazową (tutaj piszę serio)

właśnie czytałem o myku z tą maszynką gdzieś na forum i ponoć naprawdę się sprawdza

po za tym będę musiał ogarnąć temat z elektryką i grzaniem bo u mnie tylko lędźwie w elektryce :kwasny:

Opublikowano

dasz radę, trochę kabla, parę pinów, wykładzina do góry i jedziesz z koksem... :wink:

Opublikowano

no z pomocą kolegów z klubu powinienem dać radę

Opublikowano

to juz widze kto te stolki lyknal z ebay

mialem ta aukcje w obserwowanych ale nie skusilem sie na zakup bo ta otwarta jedna poducha....:kwasny:

Opublikowano

i tu cię troszkę zdziwię bo poducha jest cała w komplecie :wink: i do tego dwie poduchy w tylnej kanapie,

napisałem do gościa czy próbował coś z tym zrobić a on że została kupiona druga ale jej nie wymieniał bo nie wiedział jak a w serwisie chcieli ponad 100f

oczywiście tych poduszek nie było w aukcji ale wystarczyło się zapytać i się wszystko znalazło za tą samą kasę :naughty:.

A to nie ty podbijałeś :kox:

Opublikowano

elektryka bedzie Ci dzialac jak masz ledzwie elektryczne.

Wystarczy dac wiekszy bezpiecznik bo ten, ktory masz wywali Ci od razu:wink: