miszka Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 A i zapomniałem o jeszcze jednym modzie , zapraszam spostrzegawczych I nie chodzi tu o to że gwint poszedł w dół
miszka Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 Klamka kierowcy?? zapraszam na flaszkę jak bedziesz w okolicy tak wywaliłem zamek i wszystkie cztery klameczki mam gładkie
Andrzej07 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Jak będę w okolicy to o się odezwę no i dobrze zrobiłeś
miszka Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 Jak będę w okolicy to o się odezwę no i dobrze zrobiłeś ostatnio nazjeżdżało się do mojego miasta jakiegoś marginesu i słyszałem o serii włamań , wiem że jak bedą chcieli coś buchnąć to wywalą szybę ale to może trochę ich odstraszy
Andrzej07 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 No wlasnie mojemu kuzynowi buchneli radio z auta nic specjalnego ale odgiete drzwi i szyba zbita i było to juz 8 włamanie w okolicy:/ mieszka w Leicester. Ja też miałem kiedyś taką przygodę , wyjęli cała tylna półkę wraz z głośnikami przy tym drzwi odkrzywione ale szyba cała;) dobrze że miałem full ubezpieczenie to naprawili mi auto i dostałem zastępcze sorry za off top;)
miszka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 No wlasnie mojemu kuzynowi buchneli radio z auta nic specjalnego ale odgiete drzwi i szyba zbita i było to juz 8 włamanie w okolicy:/ mieszka w Leicester. Ja też miałem kiedyś taką przygodę , wyjęli cała tylna półkę wraz z głośnikami przy tym drzwi odkrzywione ale szyba cała;) dobrze że miałem full ubezpieczenie to naprawili mi auto i dostałem zastępcze sorry za off top;) to nie off top a przestroga że w UK też są ludzie z lepkimi łapami ---------- Post dopisany 05-06-2014 at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2014 at 20:56 ---------- In progressss ....... .....
miszka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Całe 100f zapłaciłem za cały zestaw , ale co i jak zdradzę jak znajdę więcej czasu ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- A podczas zakupu wyglądały tak
tomcrack27 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 no niezle sie zmienily panie:naughty:
miszka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Tydzień walki , ale dałem radę , głównie to zasługa mojej mamy ale ja też coś tam podziałałem Z placu boju Tutaj bohaterka zamieszania in progresss, niestety nie przyjmuje żadnych zamówień i limitowana wersja bedzie tylko w jednym zestawie
tomcrack27 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 szacun panie bo wygladaja jak ori:brawo:
miszka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zmieniona została tylko jasna alcantara ponieważ była bardzo zajechana , szczerze mówiąc to prawie jej nie było tak bardzo była wytarta . Materiał który został wszyty to coś ala speed który występuje w fotelach w wersji S-Line ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- szacun panie bo wygladaja jak ori:brawo: Dzięki , bo na żywo naprawde urywają d*pę
Patryś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 No to to rezanko. W takiej cenie. Szacun.
miszka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Podsumowując Siedzenia 100f Materiał +nici 60f Pomoc mamy bezcenna
miszka Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 noooo truskawa nieźle wyszło Dzięki Dodam że docelowo miały być czarno-niebieskie , ale coś poknocili podczas wysyłki z USA i przyszedł czarny , nie chciało mi sie juz tego odsyłać i czekać na inny i został czarny
Gość Edyta Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 taka opcja bardziej do mnie przemawia:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi