Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zestawienie instalacji gazowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostalem od gaziarza taka oto oferte: wtryski Hana, reduktor Zavoli i sterownik Stag 300 Plus, za 3tys zl czy cena waszym zdaniem jest w miare znosna( nie znam sie kompletnie na gazie)? czy mozna by bylo cos o innej konfiguracji wstawic i tanszej do mojego auta? Motor to 1.8 20v 97'. Pozdrawiam Daniel

Opublikowano

Zestaw dobry a cena na cóż mogłoby byc taniej, ale w sumie lepiej dołożyć i potem mieć spokój, oczywiście jeśli gazownik zna sie na rzeczy i porządnie wyreguluje to ok.

Opublikowano

Ja bym zmienił reduktor na AC-R01(droższy) i komputer na STAG 4eco(tańszy) i w sumie powinno wyjść podobnie, a graty stabilniejsze.

Takie zestawy kosztują 2600-3200, więc cena akceptowalna.

Opublikowano

Oba zestawy dobre. Poczytaj lpg-forum (tam znajdziesz polecany zakład z twoich okolic). Obecnie na topie jest reduktor AC-R01 i ja szedłbym w tą mańkę. Z kolei u mnie z takim motorem od 3,5 roku siedzi BRC SQ24 (pomarańczowe wtryski+reduktor Genius MB 1500) i nic się złego nie dzieje. Ja płaciłem 3 tys. (fakt, że w 11.2008).

Opublikowano
  • Autor

Ta oferte dostalem na Lpg-Forum i jest z mojego miasta, tylko sie jeszcze szczegolowo nie dopytywalem gdzie miesci sie zaklad(narazie cenowo sie rozgladam i poszerzam wiedze na temat LPG;)) a dostalem takze oferte na instalacje Lovato(wszystko Lovato) za 2300zl co myslicie o tym?. Ewentualnie moglby mi ktos podac jakies namiary dobrego gazownika z Legionowa lub okolic. Pozdrawiam

Opublikowano

a może Stag 300 ISA2? cena niewiele droższa od Stag4, reduktor AC-R01 chociaż Zavoli też może być

Zakładałem w A3 taki sam silnik- Zavoli, Stag4, listwa RegFast chodzi idealnie koszt równo 2000zł ale rok temu

Opublikowano

moim zdaniem to lovato lub brc bo to nie składanka

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie tak mysle i chyb padnie na Lovato, chociaz jeszcze zadzwonie do Nowotczynskiego(polecany gaziaz i zobacze ile on wyceni instalke do mojego). Poprosze tez o userow ADR jaka maja instalacje i komponenty na PW. Pozdrawiam Daniel

Opublikowano

Daj se spokój z lovato załoz taki zestaw jak kolega wyżej podał stag zavoli i reg fast zestaw budżetowy ale wystarczający do tego silnika.

Opublikowano

Silnik ADR: STAG eco, KME GOLD, HANA red. No i poprawny montaż!!!

Opublikowano

Tylko nie LOVATO,z BRC też daj sobie spokój.