Sensor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Cześć Wyskoczył mi błąd na komputerze o ile dobrze pamietam szło to tak: "Błąd: Zawór dołu łoża silnika zwarcie do masy/coś tam" Powiedzcie mi prosze o co kaman?? bo nie mam zielonego pojęcia. Dzieki za każdą pomoc. :th:
grzanek85 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Podaj numer błędu bedziem myśleć
PAWEL69 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Cześć Wyskoczył mi błąd na komputerze o ile dobrze pamietam szło to tak: "Błąd: Zawór dołu łoża silnika zwarcie do masy/coś tam" Powiedzcie mi prosze o co kaman?? bo nie mam zielonego pojęcia. Dzieki za każdą pomoc. :th: Na coś tam nikt ci nie napisze nic mądrego Podaj numer błędu a napewno ktoś pomoże Pozdrawiam
Sensor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dziekuje za odpowiedź No to w poniedziałek zadzwonie do mechanika żeby mi przedyktował to dokłądnie, ale poza numerem i jednym słowem nie różni sie od tego co napisałem
szogun0 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Uszkodzenie zaworu elektrycznego w poduszce pod silnikiem. Albo przestaniesz się tym martwić albo wydasz kilka setek. Wybór należy do ciebie.
Sensor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki A co jak przestane sie martwić?? na co to ma wpływ??
Rekomendowane odpowiedzi