tomekzaz Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Witam, mam pytanie odnośnie przegubów, bo kupiłem dwa do mojej 1.8t ruvila i jakieś "werstail" i teraz tak, założyłem go, i okazało się ze jest na nim luz w stronę skrzyni i łożyska <---> na starym tego nie ma, zmierzyłem suwmiarką długość tych rowków w nowym i starym przegubie i wyszło ze nowe są krótsze o 2mm w środku???? dlaczego? podawałem w sklepie model silnika i wszystko co trzeba. nie mogę tego wymienić bo już minął tydzień i je rozpakowałem. myślałem że może ktoś wcześniej wsadził inną półoś albo coś ale jest lobro do 1.8t. więc teraz nie wiem jak mam kupić ten przegub?
lewy_jelcz Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Podłącze się pod temat ponieważ też właśnie myślę nad kupnem przegubów ruvilla bo już ledwo żyją.
tomekzaz Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 nie wiem kolego czy ktoś tu w ogóle zagląda, ale powiem Ci kolego że ja chyba teraz kupie lobro, albo coś innego ale w oryginale i tobie też polecam.
emay Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Bierz lobro, ja przy wymianie nie miałem żadnych problemów idealnie pasował.
Rekomendowane odpowiedzi