rawablus Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Witam. Panowie , mam problem. Podczas wymiany zawiechy przy szarpaniu zwrotnicy wyskoczyła mi półoska z przegubu. Koles mi powiedział ze niema problemu i wystarczy tylko ją wsadzic z powrotem i bedzie dobrze. I tak zrobiłem wcisnołem ja az wskoczyła do samego konca i było słychac jakby klikniecie. Ale niewiem teraz czy przegub do wymiany czy nie albo czy nie poszła mi sie tam kochac jakas zawleczka którą musze wymienic. Prosze o jakies opinie.
Matek9292 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 a dlaczego tak sądzisz że to wymiany? przecież normalne jest jak pociągłesz zwrotnice nie dokręcając prędzej półośki to wyskoczyła Ci ze skrzyni,wystarczy ja ponownie usadzic na miejsce i spokuj
rawablus Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 półoska nie wyskoczyła mi ze skrzyni tylko z przegubu zewnetrznego.
Matek9292 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 to nei zmeinia faktu że po ponownym jej wcisnieciu coś bedzie nie tak.poprostu wsadzasz i jedziesz dalej:)
greg1 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Jezeli bylo slychac klikniecie, to znaczy ze wszystko w przadku:thumbup1:
rawablus Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 w takim razie jest ok. dzieki panowie.
Rekomendowane odpowiedzi