M.Audi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 witam mam problem z immobilaizerem gdy chce uruchomic silnik miga mi ciagle zolty samochodzik ale gdy odepne klemy z akmulatora na 1 min i podlacze ponownie to samochod odpala ale gdy go zgasze to dalej to samo probowalem przeczyscic styki, z immo przy stacyjce i nic ciagle to samo z gory dzieki za rady [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2008, 12:54 _________________________________________________panowie poradzicie cos??
jocker01 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 czesc, skoro styki juz czysciles i jestes na 100% pewny ze zrobiles to dobrze to pozostaje Ci udanie sie do jakiegos warsztatu, rozumiem ze vag byl juz uzyty. Pozdrawiam Jocker01
ucho Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 witaj,czy rozwiązałeś swój problem? u mnie też walczyłem z ta przypadłością,nawet wymieniono mi komputer bo po częstym odłączaniu klemy po prostu padł. Wiesz co tak naprawdę pomogło,regulacja kierownicy jak mam problem z immo poruszam regulacją i kierą i na jakiś czas jest ok,nie chce mi się poprawiać kabelków koło stacyjki bo sporo z tym roboty, a ten mój sposób mi wystarcza. Bardzo dobre zabezpieczenie przed złodziejami nikt mi nie ukradnie samochodu
M.Audi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 dzisiaj jade obebrac samochod od elektryka juz pali normalnie ale immo mam calkowice odlaczony ponoc cos z kompem
Grzesiek_CH Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ja niedawno mialem problem w innym aucie z immo ale pierwsze co zrobilem to uzylem zapasowego kluczyka i bryka odpalila :>
M.Audi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 bryka odpada elektryk wlutowal mi taka plytke iwszystko dziala dzieki wszystkim za rady
Rekomendowane odpowiedzi