kemp Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Witam serdecznie, Wczoraj otrzymalem sterownik ABS aby wymienic w samochodzie, bo moj niestety sie zepsul i naprawa byla niemozliwa. Dzis wymienilem sterownik i przy pierwszym odpaleniu wszystko bylo dobrze. Kontrolki sie nie swiecily jak i nie bylo trzech dzwiekow. Po przejechaniu samochodem okolo 30m zapalily mi sie kontrolki ABS i ASR. Moje pytanie jest takie czy po podlaczeniu VAG'a i usunieciu bledow problem zniknie? Obawiam sie ze mam problem z tylnim czujnikiem w prawyk kole. Czy to moze byc przyczyna tego? Prosze o pomoc Pozdrawiam
bialy986 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Witam serdecznie,Moje pytanie jest takie czy po podlaczeniu VAG'a i usunieciu bledow problem zniknie? Musisz sam sprawdzić czy błąd da się wykasować i nie powróci czy znowu będzie to samo.Jeśli tak to szukaj przyczyny,może faktycznie ten czujnik w kole masz do roboty.
kemp Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 to jednak tylni prawy czujnik niestety. Bede musial go wymienic
Rekomendowane odpowiedzi