Fernando Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Witam, wymieniałem dziś opony w serwisie, i od tamtej pory pali mi się kontrolka Airbag-a, o co tu chodzi??
bialy986 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Nie sadze żeby wymiana opon miała coś wspólnego z AirBagiem.Najlepiej podłączyć kompa i sprawdzić co to za błąd,bo tak to nawet nie wiadomo o która poduszkę chodzi a może to coś innego?
Fernando Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 nie mam pojęcia, mówię jak jest byłem na stacji wymiany opon i zaraz po tym się to zapaliło, jutro sprawdzę złączki pod fotelami bo słyszałem że tam może być błąd. No też się zastanawiałem zeby podpiąć pod VAG.
bell23 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 przypadkowa zbieżność , równie dobrze mógłbyś doszukiwać się związku między wymianą opon a przymrozkiem w nocy
domjenick Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 nie mam pojęcia, mówię jak jest byłem na stacji wymiany opon i zaraz po tym się to zapaliło, jutro sprawdzę złączki pod fotelami bo słyszałem że tam może być błąd. No też się zastanawiałem zeby podpiąć pod VAG.tu się nie ma co zastanawiać, bo samo naprawienie stykó problemu nie rozwiąże- i tak musisz usunąć błąd z poziomu VAGa-inaczej świecić się będzie cały czas
Fernando Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 pytałem na forum kogoś i jeszcze raz was zapytam, kupię kabel i zlikwiduje błąd ale czy ten wystarczy? http://allegro.pl/diagnostyka-audi-vw-seat-skoda-golf-passat-a3-a4-i2114046879.html który mam? =
Rekomendowane odpowiedzi