kenwood190 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Witam wszystkich. Za uwarzyłem ostatnio ze mam problem z podświetlaniem licznika w mojej audi. Gdy przełączę na postojowe i mijania to ledwo widać aby było podświetlenie. Nie mam świateł drogowych, migawki działają, oczywiście gdy przełączę na drogowe znika mi całe podświetlenie. Samochód stał przez dwa dni nie odpalane i z jakiejś przyczyny akumulator został rozładowany do zera. Proszę o pomoc, może miał ktoś juz coś podobnego i wie co jest nie tak.
bialy986 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 W liczniku masz 2 takie dzyndzle,spróbuj jednym podkręcić na max oświetlenie wyswietlacza/licznika.Co do drogowych,może żarówka Ci padła,bezpieczniki sprawdzałeś?
bell23 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 podświetlenie jest strasznie awaryjne , żarówki palą się jak głupie.. wyjmij zegary i powymieniaj : 1o minut roboty
kenwood190 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 Problem zażegnany. Po na prawie manetki wszystko działa jak należy
Rekomendowane odpowiedzi