Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kibice żużla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zacząłęm oglądać żużel na C+ i zaczyna mnie to wciągać :naughty: :naughty: :naughty:

Żużel jest fajny :)

Może nie jestem fanatykiem, ale popatrzeć zawsze lubię :kox:

Ja tak samo,w mojej okolicy niema żadnego klubu,ale lubię oglądać w TV,i to mnie wciągnęło już dawno.

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio zacząłęm oglądać żużel na C+ i zaczyna mnie to wciągać :naughty: :naughty: :naughty:

jedz na zywo zobaczyc bo w telewizji to tylko fanatycy ogladaja którzy to kiedys widzieli , w TV jest nuda. W zeszłą niedziele zabrałem 2 kumpli z pracy i pojechaliśmy do Torunia na mecz. Jak zobaczyli Motoarene to do 8 biegu z owartą buzia siedzieli :DDD

No i tez nie mogli wyjsc z podziwu jak cały stadion śpiewał : Baliński c**j Ci na imie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Żużel jest fajny :)

Może nie jestem fanatykiem, ale popatrzeć zawsze lubię :kox:

Ja tak samo,w mojej okolicy niema żadnego klubu,ale lubię oglądać w TV,i to mnie wciągnęło już dawno.

Metanolu się zachciewa ? :polew:

Opublikowano
  • Autor

W Gorzowie ciekawie :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 18:17_________________________________________________Miedziak powiózł Nickiego w jego stylu tylko zlitował sie i nie postawił kropki nad "i" :)

Zmarzlik z Zagarem pieknie robi Holdera :good:

Gratulacje dla Gorzowa za medal :good:

Opublikowano

Gorzów zmiażdżył Toruń 60-30

Opublikowano

Drugi najlepszy mecz sezonu Stali.

W koncu pojechali wszyscy rowno, oprocz "niezawodnego" Andersena, ktory jest dnem dna.

Brawo dla Zmarzlika, chyba mu ojciec porzadny wpie%dol spuscil i sie chlopak wzbil na wyzyny hehe.

Braz juz raczej w kieszeni, dobre chociaz i to.

Opublikowano

W Gorzowie będzie jazda o 2 miejsce

Hampel i AJ powalczą

PS

Przy dobrych wiatrach dla Zielonej może być zaje.isty rok.

1 miejsce IMŚ, 2 miejsce IMŚ, 1 miejsce DMP

I znakiem zapytania zostało tylko 2 miejsce IMŚ.

Graty dla Falubazu :good:

Ciekawe czy czar Motoareny zdoła pomóc Unibaxowi. Stal pojechała rewelacyjnie.

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe czy czar Motoareny zdoła pomóc Unibaxowi

nie ma szans , u nas tor nie pozwala na rozjechanie przeciwnika do 30 , jest duzo sciezek do wyprzedzania i musiałaby naprawde słaba ekipa przyjechać zeby dac sie tak robić , wynik bedzie max 50:40 jesli Holta pojedzie jakos z Jensenem.

Opublikowano

no i doczekaliśmy się kolejnych zmian personalnych :)

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/09/25/kryjom-zwolniony/

bardzo dobra decyzja, bo ten gość tylko szkodził klubowi...

gratulacje dla Stali za wynik, natomiast za frekwencje na meczu... no cóż... przywitanie gorzowskich Duńczyków bardzo mi się podobało :wink4: i ten transparent: you get money, we get shame... :good:

po ciężkiej sobocie prawie cały mecz przespałem niestety, ale patrząc na wyniki biegów - niewiele straciłem...

żałuję, że na finale też zasnąłem :tongue4: po półfinałach można wnioskować, że wynik korzystny dla Falubazu, ale życie pokaże.

Opublikowano

Myślę, że u siebie te 4 pkt Falubaz odrobi z palcem z tyłku :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no i doczekaliśmy się kolejnych zmian personalnych :)

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/09/25/kryjom-zwolniony/

bardzo dobra decyzja, bo ten gość tylko szkodził klubowi...

nie do końca sie zgodze , zwróć uwage ze przez całą zasadniczą bardzo dobrze prowadzil druzyne , 2 przegrane mecze i jeden remis wiec swoje zrobił , to nier jego wina że Holta ma połamane ręce a Jensen nie jedzie

Opublikowano
  • Autor

taki los meczenników :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 06:38_________________________________________________po Kryjomie przyszedł czas na... : http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/09/27/unibax-zrezygnowal-z-holty/

Opublikowano

Ciekaw jestem jak będą wyglądały składy na przyszły sezon i kto łyknie braci z Piły (zapomniałem jak się nazywają).

Opublikowano
  • Autor

Ciekaw jestem jak będą wyglądały składy na przyszły sezon i kto łyknie braci z Piły (zapomniałem jak się nazywają).

Pawliccy , kto ich łyknie ten walczy o DMP :wink4:

Opublikowano

O własnie. W związku z przepisem o jednym zawodniku z GP "ich cena" będzie pewnie "zajeb.sta" a stawiam, że wylądują w Stali albo w Falubazie

Opublikowano
  • Autor

O własnie. W związku z przepisem o jednym zawodniku z GP "ich cena" będzie pewnie "zajeb.sta" a stawiam, że wylądują w Stali albo w Falubazie

zwróc uwage na ich KSM , kazdy bedzie miał w okolicach 10 wiec mocno ogranicza mozliwość rozbudowy druzyny :thumbdown:

Opublikowano

Powiem szczerze, że nie wiem jakie są regulaminowe zasady dobierania zawodników do drużyny.

Jak możesz wyjaśnij niedouczonemu renciście o co biega lub podaj jakiś link. :polew:

Opublikowano
  • Autor

Powiem szczerze, że nie wiem jakie są regulaminowe zasady dobierania zawodników do drużyny.

Jak możesz wyjaśnij niedouczonemu renciście o co biega lub podaj jakiś link. :polew:

główne to :

1. Jeden zawodnik GP

2. 4 Polaków w składzie na mecz

3. KSM minimalny chyba 37 a maksymalny chyba 43 , dokładnie nie pamietam. chodzi o skład zgłoszony do danego meczu

Opublikowano

główne to :

1. Jeden zawodnik GP

2. 4 Polaków w składzie na mecz

3. KSM minimalny chyba 37 a maksymalny chyba 43 , dokładnie nie pamietam. chodzi o skład zgłoszony do danego meczu

Dzięki