Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kibice żużla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny temat. Ja chodzę na żużel od 3 roku życia. Kibicowałem zawsze Śląskowi Świętochłowice, ale 10 lat temu klub został rozwiązany.

Z tego powodu śmigam czasem na ROW Rybnik czy do Torunia.

W tym sezonie miałem spróbować swoich sił w amatorskim speedwayu, ale wszystkie pobliskie kluby nie wyrażają zgody na udostępnienie stadionu dla amatorów :decayed:

Opublikowano
  • Autor

po zmianie forum zapomniałem o temacie , który sam załozyłem :kox:

Liga bedzie ciekawa , pierwsze sparingi za nami , ja bym sie raczej nimi nie sugerował , zawodnicy tam testuja sprzet i nikt , kompletnie nikt nie patrzy na wynik Drodzy Panowie.

Kibicuje Apatorowi i z tego co widze to o forme Miedziaka , Ryana , Chrisa i Darcy-ego jestem spokojny. Ząbikowi zamowili pare dni temu nowy sprzet , bo na tym co kupił w zime nie dało sie jezdzic , nawet Ryan nic nie mogł zrobić i strasznie "kurwił" po testach. Juniorzy u nas na razie słabo.

Licze na pierwsza 4, a co bedzie dalej to sie zobaczy.

Dzieki KSM kazdy zespoł ma dziure na pozycji 5 seniora i moze byc ciekawie.

Jak pokazuje ostatni sezon , jeden mecz w PO rozegrany na gnojowisku , 2 zawodników połamanych i z pewnego finału robi sie 4 miejsce :decayed:

Opublikowano

Jakie macie odczucia po pierwszym GP?

Opublikowano
  • Autor
Jakie macie odczucia po pierwszym GP?

jest dobrze :wink:

Opublikowano

No powiem Wam,ze dzisiaj Stal pojechala i to niezle, Torun zrobiony na rzadko :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Graty dla Gorzowa

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj mam troszke wiecej czasu to napisze swoje spostrzezenia odnosnie wczorajszej kolejki :wink:

Przede wszystkim graty dla Gorzowskiego toromistrza za za***iste przygotowanie toru , dlaczego u nas takiego nie ma ??? Jesli na kazdy mecz Gorzów przygotuyje taki tor to maja finał w kieszeni , goscie do 8-9 biegu nie wiedza jak sie przestawic , cos pieknego , moze na wyjazdach nie bedzie juz tak fajnie ale najwazniejszy jest wynik dwumeczu. Nasi dopiero na ostatnie biegi sie przełozyli gdzie juz w zasadzie było po zawodach ^^

Z drugiej jednak strony brak mozliwosci wejscia na tor przed meczem dla zawodników przyjezdnych wypacza troche wynik co wczoraj było widac i jesli tak ma wygladac zuzel to troche lipa :/

Drugi mecz jaki ogladałem czyli Bydzia-Zielonka gdzie pierwszoplanową role odegrał sedzia , tego goscia powinni odsunac od sedziowania bo to co wczoraj wyprawiał .... ^^ Ciesze sie z powrotu Bydgoszczy do elity bo tutaj jest ich miejsce :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na razie u nas wszystko Ok (STAL) ale najważniejsze mecze przed nami. Dziś Golob trzeci szkoda że słabo wypadł Hampel, Pedersen przebłysk ?? ciekawe kiedy hancock zmeczy sie

---------- Post dopisany 13-05-2012 at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany 12-05-2012 at 21:46 ----------

LEE RIP http://sport.onet.pl/zuzel/ekstraliga/powazny-wypadek-lee-richardson-nie-zyje,1,5129576,wiadomosc.html

Opublikowano
  • Autor

oj ten falubaz , nieładnie sie zachowali :/

Opublikowano

A najlepsze,ze z poczatku wszyscy jechali po Gorzowie i jak to nie super sie Falubaz zachowal. Nie wspomne o swietnej oprawie z "Katarzyna Jancarz" :facepalm:

Najlepszy moment byl jak sie Falubaz przyznal ze wiedzieli o smierci Lee od 1 biegu i jak sie os*ali gdy wpadl sedzia i zagrozil utrata licencji "NO ale my nic takiego nie mowilismy, my jestesmy gotowi, mozemy jechac". Zenada.

Takze ogolnie brawo dla Falubazu za kombinacje i za baty i brawo dla ich kibicow.

Opublikowano
  • Autor

Takze ogolnie brawo dla Falubazu za kombinacje

Do tego mozna sie juz z czasem przyzwyczaic , nie powinienes być zdziwiony. Jeszcze Dowhan ta pała mieszał :doh:

Opublikowano

Najlepiej z tego wszystkiego to zachowali się komentatorzy ....

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Temat umarł ?? a nie powinien ciągle emocje... dziś nasz remis z wygranej, za tydzień rewanż...

Opublikowano
  • Autor

Prawie umarł ^^ , wczorajsze rozstrzygnięcia dosyć ciekawe.

Falubaz pieknie podniósł sie z bodajże 14pkt straty i dociągnął do remisu , teraz czeka ich spotkanie w Gorzowie. Nieraz i nie dwa tam wygrywali ale mysle ze tym razem Stal bedzie górą.

Toruń bardzo ładnie pojechał w Tarnowie , tylko i aż 6pkt straty w perspektywie rewanżu na MA , mysle ze jest to spokojnie do odrobienia , jeśli Pulczasy zrobia swoje to bede spokojny o wynik.

Na tą chwile obstawiałbym finał Gorzów-Torun

Opublikowano

No właśnie wolałbym Tarnów z nami w finale bo lekko dostał zadyszki, ale ważniejszy sport i walka.

Opublikowano
  • Autor

Wyobraźcie sobie , że Vaculik cały tydzien cieżko chorował, wczoraj wyszedł ze szpitala i niestety nie moze wystapic w meczu w Toruniu , stosowane bedzie Zastępstwo zawodnika :facepalm::facepalm::facepalm:

Cieslak nigdy nic uczciwie nie wygrał :thumbdown: