Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak by te władze kiedykolwiek myślały to już dawno byśmy mistrza znali.

Szkoda że na grudzień (najlepiej w Sylewestra) finału nie zaplanowali :gwizdanie:

Opublikowano

Szkoda że na grudzień (najlepiej w Sylewestra) finału nie zaplanowali :gwizdanie:

nie wywołuj wilka z lasu , jeszcze wszystko przed nami :wink4:

Opublikowano

No i po zawodach

Opublikowano

Tak jak pisałem wczoraj....

gdy zawodnicy wyjechali na próbe toru to tylko Pepe przejechał pół wirażu na złamanym motorze.

Dobrze że zawody się nie odbyły.

Ciekawe co teraz...

Masakra :wallbash:

żal mi teraz kibiców z torunia

Opublikowano

Ja to nie rozumiem czegoś , Żyto 15 października udziela wywiadu i cieszy sie , mają folie, tor sie suszy , banany można hodować

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/10/15/piotr-zyto-w-srodku-jest-okolo-50-stopni-celsjusza-banany-mo/

a 22 października nie można rozegrać meczu , i dla mnie to jest paranoja , oszustwo... Tu juz nawet na pogode nie można zwalać winy bo to jest jawne walenie w chooja. Ja wiem że Zielona przystępując z marszu do meczu ma go w plecy bo jest słabsza od Torunia , dobrze o tym wie Żyto i robi wszystko żeby potrenować przed meczem na zgnojonym torze , ale niestety aura nie pozwala i nie pozwoli na takie coś.

Tylko kibiców szkoda :thumbdown:

Opublikowano

No Ja bym już chętnie zobaczył widowisko :gwizdanie:

Opublikowano

No Ja bym już chętnie zobaczył widowisko :gwizdanie:

pierwszy mecz odbedzie sie w Lesznie drugi u nas :wink4:

Opublikowano

A mówili że Leszno już tor do zimy przygotowało i nie będzie można jeździć.

Opublikowano

A mówili że Leszno już tor do zimy przygotowało i nie będzie można jeździć.

najlepszą karą dla nich byłoby rozegranie meczu w Gorzowie :kox: :kox: :kox: :kox: :polew:

Opublikowano

albo w Bdgoszczy :naughty:

Opublikowano

może być i Bydgoszcz , nasi nie boją sie Zielonki a juz zwłaszcza na neutralnym stadionie :wink4:

Opublikowano

Jaja sobie robią i tyle, Żyto chyba myślał że jakieś Afrykańskie powietrze nagle do nas dotrze i za szybko tor wyschnie to go wcześniej jeszcze zbronował :good:

Ja tam już sezon siatkarski rozpocząłem a tu jeszcze żużlowy się nie zakończył :polew:

Dziś o 18 z Warszawką :naughty:

Nosfer komu będziesz kibicował :cool1:

Opublikowano

może być i Bydgoszcz , nasi nie boją sie Zielonki a juz zwłaszcza na neutralnym stadionie :wink4:

NYNA, patrz jakie z nich bojowniki.. :decayed:

Nasi się nie boją, z naszymi nie mają szans.. :bla: :>

Toruniowi. Ale raczej ze względu na brata moskala, bo generalnie to jeśli już kibicuje to LWOM :tongue4:

Chociaż wiadomo TYLKO FALUBAZ :polew:

Może znowu pójdzie flaga :nabijasie: Ale byłoby zbyt pięknie :D Od razu bym do Moskala dzwonił :D

Opublikowano

Dobra żeby było sprawiedliwie to niech już Włókniarz zostanie tym mistrzem i nie musicie już jeździć :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

Nosfer, siatkówkę dziś oglądaj o 18 Polsat Sport: Neckermann AZS Politechnika Warszawska vs Domex Tytan AZS Częstochowa :naughty:

Opublikowano

NYNA, patrz jakie z nich bojowniki.. :decayed:

Nasi się nie boją, z naszymi nie mają szans.. :bla: :>

poprostu jest tak jak jest , Zielona a zwłaszcza jej trener boi sie Torunia , wie że przystępując do meczu z marszu , nie mając handicap-u w postaci treningu na torze jaki bedzie na meczu lub zbliżonym mają w torbe :kox:

Tylko żeby to sie nie obróciło przeciwko nim , żeby czasem nie zapadła decyzja o walkowerze lub przeniesieniu finału do innego miasta :thumbdown:

Chociaż wiadomo TYLKO FALUBAZ :polew:

no właśnie , oni są dla nas tylko falubazem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Dobra żeby było sprawiedliwie to niech już Włókniarz zostanie tym mistrzem

Włókniarz jest za cienki na finał :wink4:

Opublikowano
Włókniarz jest za cienki na finał

Dobra dobra bez takich mi tu :tongue4: Gdyby gamonie nie zawalili meczu z Lesznem to byli by w finale zresztą jak dla mnie to na miarę finału to już był :wink4: dlatego drugiego finału teraz nie może być :kox::polew:

Opublikowano

zresztą jak dla mnie to na miarę finału to już był :wink4: dlatego drugiego finału teraz nie może być :kox::polew:

rozumiem że chodzi Ci o półfinał z Toruniem ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
rozumiem że chodzi Ci o półfinał z Toruniem ??

A widziałeś ostatnio jakiś lepszy :cool1:

Opublikowano
rozumiem że chodzi Ci o półfinał z Toruniem ??

A widziałeś ostatnio jakiś lepszy :cool1:

w sumie to nie :kox:

jest jedna rzecz której zazdroszcze Włókniarzowi...

wy juz macie medal :decayed: