NYNA Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Jak by te władze kiedykolwiek myślały to już dawno byśmy mistrza znali. Szkoda że na grudzień (najlepiej w Sylewestra) finału nie zaplanowali :gwizdanie:
moskal Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Szkoda że na grudzień (najlepiej w Sylewestra) finału nie zaplanowali :gwizdanie: nie wywołuj wilka z lasu , jeszcze wszystko przed nami
Kamillo5 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Tak jak pisałem wczoraj.... gdy zawodnicy wyjechali na próbe toru to tylko Pepe przejechał pół wirażu na złamanym motorze. Dobrze że zawody się nie odbyły. Ciekawe co teraz... Masakra żal mi teraz kibiców z torunia
menthol Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Gajewski w TVP Sport mówił, że w niedziele na 90% mecz będzie.
moskal Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Ja to nie rozumiem czegoś , Żyto 15 października udziela wywiadu i cieszy sie , mają folie, tor sie suszy , banany można hodować http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/10/15/piotr-zyto-w-srodku-jest-okolo-50-stopni-celsjusza-banany-mo/ a 22 października nie można rozegrać meczu , i dla mnie to jest paranoja , oszustwo... Tu juz nawet na pogode nie można zwalać winy bo to jest jawne walenie w chooja. Ja wiem że Zielona przystępując z marszu do meczu ma go w plecy bo jest słabsza od Torunia , dobrze o tym wie Żyto i robi wszystko żeby potrenować przed meczem na zgnojonym torze , ale niestety aura nie pozwala i nie pozwoli na takie coś. Tylko kibiców szkoda
Nosfer Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 No Ja bym już chętnie zobaczył widowisko :gwizdanie:
moskal Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 No Ja bym już chętnie zobaczył widowisko :gwizdanie: pierwszy mecz odbedzie sie w Lesznie drugi u nas
NYNA Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 A mówili że Leszno już tor do zimy przygotowało i nie będzie można jeździć.
moskal Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 A mówili że Leszno już tor do zimy przygotowało i nie będzie można jeździć. najlepszą karą dla nich byłoby rozegranie meczu w Gorzowie :kox: :kox:
moskal Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 albo w Bdgoszczy może być i Bydgoszcz , nasi nie boją sie Zielonki a juz zwłaszcza na neutralnym stadionie
NYNA Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Jaja sobie robią i tyle, Żyto chyba myślał że jakieś Afrykańskie powietrze nagle do nas dotrze i za szybko tor wyschnie to go wcześniej jeszcze zbronował Ja tam już sezon siatkarski rozpocząłem a tu jeszcze żużlowy się nie zakończył Dziś o 18 z Warszawką Nosfer komu będziesz kibicował
Nosfer Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 albo w Bdgoszczy może być i Bydgoszcz , nasi nie boją sie Zielonki a juz zwłaszcza na neutralnym stadionie NYNA, patrz jakie z nich bojowniki.. Nasi się nie boją, z naszymi nie mają szans.. :> _________________________________________________ albo w Bdgoszczy może być i Bydgoszcz , nasi nie boją sie Zielonki a juz zwłaszcza na neutralnym stadionie Toruniowi. Ale raczej ze względu na brata moskala, bo generalnie to jeśli już kibicuje to LWOM Chociaż wiadomo TYLKO FALUBAZ Może znowu pójdzie flaga Ale byłoby zbyt pięknie Od razu bym do Moskala dzwonił
NYNA Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Dobra żeby było sprawiedliwie to niech już Włókniarz zostanie tym mistrzem i nie musicie już jeździć :gwizdanie: :polew: Nosfer, siatkówkę dziś oglądaj o 18 Polsat Sport: Neckermann AZS Politechnika Warszawska vs Domex Tytan AZS Częstochowa
moskal Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 NYNA, patrz jakie z nich bojowniki.. Nasi się nie boją, z naszymi nie mają szans.. :> poprostu jest tak jak jest , Zielona a zwłaszcza jej trener boi sie Torunia , wie że przystępując do meczu z marszu , nie mając handicap-u w postaci treningu na torze jaki bedzie na meczu lub zbliżonym mają w torbe Tylko żeby to sie nie obróciło przeciwko nim , żeby czasem nie zapadła decyzja o walkowerze lub przeniesieniu finału do innego miasta Chociaż wiadomo TYLKO FALUBAZ no właśnie , oni są dla nas tylko falubazem :polew: :polew: Dobra żeby było sprawiedliwie to niech już Włókniarz zostanie tym mistrzem Włókniarz jest za cienki na finał
NYNA Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Włókniarz jest za cienki na finał Dobra dobra bez takich mi tu Gdyby gamonie nie zawalili meczu z Lesznem to byli by w finale zresztą jak dla mnie to na miarę finału to już był dlatego drugiego finału teraz nie może być
moskal Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 zresztą jak dla mnie to na miarę finału to już był dlatego drugiego finału teraz nie może być rozumiem że chodzi Ci o półfinał z Toruniem ?? :naughty: :naughty: :naughty:
NYNA Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 rozumiem że chodzi Ci o półfinał z Toruniem ?? A widziałeś ostatnio jakiś lepszy
moskal Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 rozumiem że chodzi Ci o półfinał z Toruniem ?? A widziałeś ostatnio jakiś lepszy w sumie to nie jest jedna rzecz której zazdroszcze Włókniarzowi... wy juz macie medal
Rekomendowane odpowiedzi