Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kibice żużla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Brak slow co Gorzow zrobil, bo w sumie juz przerzneli.

:wallbash:

no okoń zakończył mecz piekna wyjebką nickiego i zmarzlika a gollob dokończył 4 miejscem w nastepnym biegu :decayed:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 17:44_________________________________________________jestem zszokowany in+ postawą w Z.G. tylko 8 pkt straty po 13 biegu , ciekawe co byłoby gdyby jechał Holta , Jensen i Dudek. :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Wrocek zdeklasował Tarnów choć składy wskazywały że spotkanie będzie wyrównane

Opublikowano
  • Autor

Wrocek zdeklasował Tarnów choć składy wskazywały że spotkanie będzie wyrównane

juz widze jaka kopa była we wrocku , tylko kaski wystawały :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Apator 10pkt róznicy , ładnie , Boga prosiłem zeby uzbierali chociaz 38 :decayed:

Opublikowano

po ciul brali zabika do skladu..... z niego juz raczej nic niebedzie...

Opublikowano
  • Autor

po ciul brali zabika do skladu..... z niego juz raczej nic niebedzie...

niech biorą , wole Ząbika z 4pkt niz Kusa z 5pkt. Ząbik sie rozjezdzi , nie martw sie. Tylko zeby w nic nie przyjebał i regularnie był w składzie to bedzie dobrze. nie zapomniał jak sie jezdzi , widziałeś jak sie na pełnej piździe założył na Jonasa w wejsciu w łuk??? wzorowo i bez strachu czyli psychika jest ok , zostało dograć sprzet i bedzie jak za najlepszych lat juniorskich , taka mam przynajmniej nadzieje :good:

Opublikowano

oby tak bylo, bo cos mi sie wydaje ze bedzie niestety pare dziur w skladzie.... :kwasny:

Opublikowano

No nam nie poszło,o Andersena bałem się przed sezonem i się ziściło może się poprawi, w szoku jestem nad Okoniem nie myślałem że mu pójdzie.Pierwsze koty... no z młodzieżą trzeba poczekać na Bartka Zmarzlika, może się młodzi zestresowali ?

Opublikowano
  • Autor

o Andersena bałem się przed sezonem

myslałem ze bedzie śmigał ale widze ze podchodzi do tematu jak zawsze :thumbdown:

w szoku jestem nad Okoniem nie myślałem że mu pójdzie

spokojnie jezdził u siebie :wink4: , zobaczymy co pokaze na innych torach :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

no z młodzieżą trzeba poczekać na Bartka Zmarzlika, może się młodzi zestresowali ?

tu sie nie zgodze , czym mieliby sie stresować ??? maja zagwarantowane conajmniej 2 starty wiec powinni podchodzić na luzie. i nie mysle Tu tylko o Gorzowskich juniorach :wink4:

No chyba ze to pierwszy mecz i stąd ten stres :decayed:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 13:18_________________________________________________Kołodziej to normalnie frunie 3cm nad torem :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejna kolejka :decayed:

Po niewielkiej wygranej z Częstochową cały Gorzów pełen obaw ale chłopaki nareszcie zmobilizowali się (i sporo trenowali).

Z Leszna poza Hampelem pięknie walczył Jurica :good: ale za to masakra co się stało z Kolodziejem ;(

Za dwa tygodnie będzie jatka z falubazami :evil:

Opublikowano
  • Autor

Po 3 kolejkach widać że rozgrywki bedą ciekawe , troszke na + odstaje falubaz ale sezon długi na bank bedzie kiloka niespodzianek.

Dla mnie n umerem jeden do DMP jest i tak Leszno :cool1:

Cieszy postawa aniołów w Zielonce i Rzeszowie , na trudnych torach dają chłopaki rade , miedziak kozak :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Mam przykrą wiadomość dla kibiców czarnego sportu .W mojej okolicy,w Brzozówce koło Torunia w godzinach rannych zginął w wypadku samochodowym Zdzisław Rutecki,(były zawodnik GKM Grudziądz).Rodzinie i bliskim składam wyrazy współczucia .Do chwili obecnej trwa usuwanie skutków wypadku.Wiadomo że Zdzisław Rutecki jechał busem,który prawdopodobnie dachował.

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/27/zdzislaw-rutecki-zginal-w-wypadku-samochodowym/

Opublikowano
  • Autor

siema.

Jak tam po GP ???? powiem wam ze jesli nic sie nie zmieni w studio C+ to chyba zrezygnuje z tego kanału lub bede ściszał TV , nie da sie tego słuchać.

1. Prowadzący p. Milko i jego gość: dr.Ślak , co oni kórwa robili w tym studio ??? cały czas temat tłumików i wyzszości golloba nad reszta stawki , "mistrz gollob" , "wielki tomek" (celowo pisze z małej litery bo dla mnie gollob to cham i prostak , zawsze taki był , jest i bedzie) , nawet doszli do wniosku ze dzwon Kolodzieja tez był przez nowy tłumik :blink:

2. Druga sprawa to włąsnie te nowe tłumiki , widać ze nie sa takie straszne , tor gdy sie odsypał pozwalał na walke i mijanki , nikomu nic nie wybuchło , wyjatkowo nie było nawet jednego defektu :shocked: . No troszke te nasze gwiazdki (Kołodziej) są ustawione i cokolwiek by sie nie działo to za wszystko maja wine zwalać na tłumiki (vide wywiad z Jankiem w trakcie zawodów) ale strat zadnych na razie nie ma :good:

3. Piekne wsadzenie w płot gollooba przez Nickiego w finale , podobało mi sie jak po biegu gollob podjechał do Dzika z pretensjami a ten mu z radości przybił pione i jednocześnie zamknął morde. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

4. Piekna odzywka golloba do Balińskiego po przerwanym biegu - tak właśnie zachowuje sie miszcz :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

To tyle z mojej strony , czekam dzis na lige i Byki w Toruniu :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Szkoda trochę tego finału, akcja Nickiego mi się podobała- ładnie to rozegrał, wiedział co robi ;)

Co do tłumików, to za mocno się nad nimi użalają, zawodnicy jadą swoje, trzeba się w końcu dostosować do nowych wymogów, a ci dziennikarze nadal płaczą nad nimi, jakby to był koniec świata. Jeden się pytał o te tłumiki Kołodzieja zaraz po wypadku a ten mu fajnie odpowiedział, że to nie jest miejsce ani czas na dyskusje o tłumikach ;)

Opublikowano
  • Autor

Jeden się pytał o te tłumiki Kołodzieja zaraz po wypadku a ten mu fajnie odpowiedział, że to nie jest miejsce ani czas na dyskusje o tłumikach ;)

Hampela pytał , przed samym półfinałem :wink4:

Opublikowano

Niestety na GP nie wyrobiłem i oglądałem tylko półfinały i finał no i wielki + że w nich dużo się działo

Opublikowano
  • Autor

Jak po lidze ???? Kołodziej wczoraj w Toruniu chyba miał jeszcze zaćme po dzwonie [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 08:56_________________________________________________no , anioły pieknie w Tarnowie , teraz Falusy kontra Kejlum :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 19:29_________________________________________________benton - :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Gdzie jest Falubaz? :tongue4:

Brawo Stal :kox: