Szewczenko7 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Tak jak w temacie dzis robilem wymiane oleju oczywiscie filtra oleju ,powietrza a takze paliwa z tym ze tego ostatniego nie zdolalem wymienic poniewaz nie moglem go odkrecic i w zwiazku z tym pytanie...czy macie moze jakis sposob zeby go odkrecic nie wykrecajac wezykow czy jest to konieczne?prosze o podpowiedzi dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Tak jak w temacie dzis robilem wymiane oleju oczywiscie filtra oleju ,powietrza a takze paliwa z tym ze tego ostatniego nie zdolalem wymienic poniewaz nie moglem go odkrecic i w zwiazku z tym pytanie...czy macie moze jakis sposob zeby go odkrecic nie wykrecajac wezykow czy jest to konieczne?prosze o podpowiedzi dzieki 2 osoby jedna trzyma góre , a druga rączkami odkręca filter jak niedasz rady rękami klucz do filtrów mile wskazany. Dobrze jest sobie odkręcić przewód do intercoolera wtedy będziesz miał więcej placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 probowalem roznych sposobow a rekach nie ma co marzyc nie idzie tak mocno sie trzyma ze nie wiem jak mam go dkrecic mysle zeby powyjmowac wezyki i wziac go na stol moze wtedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woke Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 tak własnie dzisiaj wymienialiśmy takowy filter i poszedł dosc fajnie rączkami nawet bedz sciągacza.Tylko 4 ręce i troche siły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 to ja nie wiem jak ty to rekami wykreciles u mnie nie da rady a jesli bym probowal rekami to bym te wezyki z gory pozrywal przeciez to sie za dobrze nie trzyma :neutral: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 to ja nie wiem jak ty to rekami wykreciles u mnie nie da rady a jesli bym probowal rekami to bym te wezyki z gory pozrywal przeciez to sie za dobrze nie trzyma :neutral: Bo musza byc 2 osoby jedna trzyma za górę a druga odkręca filtr samemu tego niezrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 na korpusie masz srube od odpowietrzania, w to miejsce ladnie tez pasuje klucz plaski, nie pamietam jaki ale napewno podpasujesz, na filtr opaska i sam dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ale macie problem ... wbić w filtr śrubokręt i wykręcić go przecięż i tak do wyrzucenia. U mnie już jest tylko wkład filtracyjny więć może nico prościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi