fiszmenbrzeg Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam Mam pytanko odnośnie jakie głośniki 13 jakie polecacie do 250zł (cd Sony 4x50) Ogólnie zależy mi na tym żeby grały na pewno głośniej niż te co mam czyli orginały,subofer posiadam tylko brakuje mi żeby głośniej grały czasami jak podkręcę to tuba fajnie łupie a słabo słychać głośniczki (w grę nie wchodzi ściszenie tuby :>) Czyli kupuje montuje i jestem hepi, nie chciał bym montować jakieś dodatkowe piece czy tym podobne. Pozdrawiam
Watson Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Skoro posiadasz "subofer" to w jaki sposob go podlaczyles ? Nie osiagniesz zamierzonego efektu kupujac nowe glosniki bo to nie tylko od nich zalezy. "Kupuje montuje i jestem hepi" - niestety tak to tylko w erze.
fiszmenbrzeg Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ano prosto z magnetofonu czincze do wzmacniacza i ze wzmacniacza do subofera to jest nie zależne od głośników czyli mogę ją sobie ściszać a głośniki grają dalej. Ale nie chodzi mi o jakieś Cudo efekty po prostu chcę żeby grały głośniej (wiem że to tylko trzynastki nie spodziewam się czegoś nadzwyczajnego)a nie chcę kupować jakiegoś badziewia
adadur Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 To nie pozostaje nic innego jak szukac głośników o możliwie dużej skuteczności
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 w pierwszym poscie piszesz ze nie chcesz montowac zadnych "piecy" , a w drugim ze masz jeden podłączony do suba. jest kilka rodzajów głosnikow które mozna montowac bez użycia wzmaka , na allegro jest tego MULTUM.
ulti Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Z reka na sercu polecam HERTZ zadne inne zalozylem to cala reszte posciszalem bo one wszystko za nie robia. Sprobuj a zobaczysz ze Ci szczena opadnie
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Też mam Hertza dsk-165 i graja swietnie. zrobiłem wytłumienie drzwi , to pewnie też spotegowało efekt
Watson Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Z reka na sercu polecam HERTZ zadne inne zalozylem to cala reszte posciszalem bo one wszystko za nie robia. Sprobuj a zobaczysz ze Ci szczena opadnie A czego innego od Hertza sluchales ?
moskal Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Z reka na sercu polecam HERTZ zadne inne zalozylem to cala reszte posciszalem bo one wszystko za nie robia. Sprobuj a zobaczysz ze Ci szczena opadnie A czego innego od Hertza sluchales ? A co proponujesz w zamian ?? w tej cenie lub dokładając troche kaski ????
ulti Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Z reka na sercu polecam HERTZ zadne inne zalozylem to cala reszte posciszalem bo one wszystko za nie robia. Sprobuj a zobaczysz ze Ci szczena opadnie A czego innego od Hertza sluchales ? , paru innych, nawet nie pamietam nazw bo nie mialem ochoty zapamietac jak w koncu uslyszalem hertze...
Rekomendowane odpowiedzi