f16mysliwiec Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 różnicy hmmm ..... na pewno już tak nie kopci i susarka sycyyyyyy ładnie
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 różnicy hmmm ..... na pewno już tak nie kopci i susarka sycyyyyyy ładnie no to u mnie po czyszczeniu AFNowego jakby suszareczka troche zycia nabrala
Kowi87 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 różnicy hmmm ..... na pewno już tak nie kopci i susarka sycyyyyyy ładnie no to u mnie po czyszczeniu AFNowego jakby suszareczka troche zycia nabrala bo czyszczenie miało na celu taka rekacje
mrogal Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 różnicy hmmm ..... na pewno już tak nie kopci i susarka sycyyyyyy ładnie no to u mnie po czyszczeniu AFNowego jakby suszareczka troche zycia nabrala bo czyszczenie miało na celu taka rekacje to tera czas na czyszczenie turbafki
f16mysliwiec Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Po wymianie wtryskow na 216 jak dalem w gary, to z tylu zostawala taka chmura ze nic niewidac bylo i plama na asfalcie a teraz juz nie heheheheh[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 09:33_________________________________________________Zdjecia w pierwszym poście
michu93 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ahh te 16nastki czemu tylne zaciski są czarne w odróżnieniu od przednich? ściągaj ten znaczek tdi z grila lusterka w kolor by się przydały
f16mysliwiec Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 więc tak 16 będą i się nie zmienią, TDi nie zdejmę !!!!! zaciski z tyłu będą pomalowane !! Z przodu były pierwsze bo na przód poszły nowe jarzma zaciski, klocki tarcze wentylowane !!! Lusterka nie będą malowane !!! chyba że znajdę gdzieś tanio obudowy IN-PRO (chrom) A i dzisiaj poszedł nowy modzik ehehehehehhe , chromy z allegro wkoło szyb wy***ałem ;p;p;p
f16mysliwiec Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 No te chromki wy***ałem !!! A ty grippen pokaż lepiej zdjęcia twojego modu !!!! bo się doprosić nie mogę
grippen Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 No te chromki wy***ałem !!! A ty grippen pokaż lepiej zdjęcia twojego modu !!!! bo się doprosić nie mogę jak wyrezam lamki w drzwiach te czerwone i te białe pod drzwiami to ci pokaże tylko musze wiedzieć na jakiej wysokości są te czerwone jak to jest u ciebie
f16mysliwiec Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja caly srodek od s4 mam fotele kanapa boczki tunel kiera, i juz byly lampki
grippen Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja caly srodek od s4 mam fotele kanapa boczki tunel kiera, i juz byly lampki ale wcześniej rezałeś przecież możesz później zerknąć na jakiej są wysokośći te czerwone lampki
f16mysliwiec Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 Następne modziki : kierunki boczne wymienione na mniejsze diodowe : Wcześniej banki miałem ;/ Do tego doszły halogenki Hella
Reniu Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Następne modziki : kierunki boczne wymienione na mniejsze diodowe : U mnie też takie siedzą
Armi Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Chromowany znaczek na grillu,chromowane paski w grillu, chromowane "coś" co ma przypominać chrom z b6 w zderzaku. Ledwo można halogeny zobaczyć. Wszystko się zlewa. To się nazywa przecudowanie.
topor Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Chromowany znaczek na grillu,chromowane paski w grillu, chromowane "coś" co ma przypominać chrom z b6 w zderzaku. Ledwo można halogeny zobaczyć. Wszystko się zlewa. To się nazywa przecudowanie. TAK..
mrogal Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Następne modziki : kierunki boczne wymienione na mniejsze diodowe : Wcześniej banki miałem ;/ Do tego doszły halogenki Hella ten halogen po stronie ICka ma zabudowana kratke czy azurowa?
f16mysliwiec Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Z dziurkami [br]Dopisany: 25 Maj 2010, 10:25_________________________________________________A i Poszły klameczki i lusterka w kolor [br]Dopisany: 25 Maj 2010, 10:45_________________________________________________)) [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 09:15_________________________________________________Ostatnio coś mi doładowanie spadło do 0,5 ;/;/;/ Wiec wziąłem się za rozebranie przepływomierza Wyjąłem go, oderwałem te siateczki metalowe. A tu w środku syf i czarno !!! Wszystko wymyłem benzyna ekstrakcyjną, i tak po umyciu wszystkiego patrze na nalepka a tu data 12.95rok ;/ f*ck od nowości ?? to się nie dziwie czemu w środku taki syf był. Poza tym sprawdziłem jak tam oil cach tank działa i czy sucho w dolocie;) no iii suchutko Po złożeniu wszystkiego znowu te 90kucyków śmiga a doładowanie sobie skacze do 1 Został też Wyczyszczony i wymyty cały dolot i intercooler.
Rekomendowane odpowiedzi