lester0071 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Musze naprawic wyświetlacz komputera. Powiedzcie czy po demontażu licznika i poodpinaniu wszystkich kabelkow żeby go wyciągnąć mogę jezdzić bez niego przez kilka dni i nic się nie stanie ??
mcm Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 zdaje się ze masz immo w liczniku więc nie odpalisz autka
krzyniek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 zdaje się ze masz immo w liczniku więc nie odpalisz autka na pewno ma immo w liczniku :cwaniak1: więc jeździł nie będzie bez licznika :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 W liczniku jest imobilajzer,więc nie da rady :gwizdanie: na jazdę bez.
lester0071 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ok dzięki za odpowiedzi. I nie wiem co jest w tym miesznego jak ktoś czegoś nie wie !! Gdybym wiedzial to bym nie zadawal pytania, panowie mimo wszystko dzięki za odpowiedz !!!! :th: :th:
adadur Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Sorki tyczyło sie bardzije kwestii jazdy bez licznika bo elektronika jest w samochodach już wszechobecna nie od dziś. Co do naprawy wyświetlacza to nie wiem czy ci sie uda ale sądze że i tak lepiej unieruchomić auto. Jak nie masz FISa to warto poszukać takie zegary i dokupić manetkę.
lester0071 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mam fisa tylko wyswietlacz ma paski które nie działają i chce dać do naprawy !!!
.Pablo. Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jak ja wypiąłem sobie licznik i włączyłem zapłon chwycił od razu sporadyczny błąd poduszki i musiałem jechac go wykasować
Rekomendowane odpowiedzi