juzek114 Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Witam, mam do wymiany wahacze gorny lewy i dolny prosty. Pytanie brzmi w co lepiej zainwestowac. Kupić te dwa z master sporta czy moze jakieś używki w dobrym stanie ? No ale jak wiadomo nie moge wiedziec ile pojezdze na nich jeszcze. Nie mowie juz o Lemforderach poniewa jeden dolny to koszt 350 zł. Więc co mi poradzicie ?
pepik Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Jak nie chcesz inwestować w Lema (a napewno warto) to kup nowe MS bo używki to loteria a na MS trochę pojeździsz.
tomaszstn Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Jak masz sworznie w swoich dobre i masz jeszcze ori to wymień tylko tuleje metalowo-gumowe i pojeździsz więcej nić na MS. Ja za regenerację 2 wraz z montażem płaciłem coś około 200zł
ziutek1957 Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Uzywane to jak pepik napisał loteria.Ja kupilem górne SRL,zamiennik ale 2 lata gwarancji.
pepik Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Uzywane to jak pepik napisał loteria.Ja kupilem górne SRL,zamiennik ale 2 lata gwarancji. Czytałeś warunki gwarancji? Podejrzewam, że obowiązuje ona tylko w przypadku montażu wahaczy w ASO.
ziutek1957 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Nie w ASO tylko w warsztacie,który wystawi Ci paragon,fakture i podbije pieczatke na formularzu reklamacyjnym gdy zajdzie takowa potrzeba.Kolega zalozyl do E-36 amory SRL,jeden wylal po pół roku,zostal wymontowany z auta,odeslany z podbitym przez warsztat protokolem,i po 2 tygodniach importer odeslal nowy amor.
pepik Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Nie w ASO tylko w warsztacie,który wystawi Ci paragon,fakture i podbije pieczatke na formularzu reklamacyjnym gdy zajdzie takowa potrzeba.Kolega zalozyl do E-36 amory SRL,jeden wylal po pół roku,zostal wymontowany z auta,odeslany z podbitym przez warsztat protokolem,i po 2 tygodniach importer odeslal nowy amor. Amory to nie to samo co wahacze dlatego najczęściej warunkiem gwarancji w przypadku wahaczy jest montaż w ASO.
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Kolego...tylko nówki, albo tak jak tomaszstn napisał Ja osobiście mam nowe LMO, ale górne wszystkie stare zostawiłem bo gałki są dobre i jak mi siadą (odpukać) to wymienie tylko tuleje i śmigam dalej na LMO:wink:
Rekomendowane odpowiedzi