tomambros Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Witam nie kreci sie u mnie wentylator klimatyzacji. Mam pytanie jak moge sprawdzic czy wogole dziala ''na krotko'' ? Gdzie jest jakis bezpiecznik od wentylatora? Dziekuje z gory
emay Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Jesteś pewien, że masz ustawioną klime na AUTO i NIE MASZ włączonego ECON ? Klima wogóle chłodzi ?
Onkel Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Ściągnij schowek pasażera, tam masz kostkę do wentylatora. Podłącz na krótko i zobaczysz.
tomambros Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Opublikowano 30 Marca 2012 Dobra dziś sprawdze kostkę i dam znać jest tam tylko jedną kostka? Na krótko tzn. Kabelek jakis włożyć zamiast kostki? Tak klima nie chodzi była nabita mam na auto ale nie ma chłodu tylko wentylacja dmuchal...
tomambros Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Opublikowano 30 Marca 2012 Chyba wiem co jestr za przyczyna ze nie dziala klima .... Dzis znalazlem takie kolo metalowe odpadlo od sprezarki jutro zamonutje i zobaczymy, nie wiem tylko czy to ma jakies znaczenie jak sie to zamonutuje??? pozdrawiam
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Chyba wiem co jestr za przyczyna ze nie dziala klima .... Dzis znalazlem takie kolo metalowe odpadlo od sprezarki jutro zamonutje i zobaczymy, nie wiem tylko czy to ma jakies znaczenie jak sie to zamonutuje???pozdrawiam To kup nowe koło pasowe za około 350zł albo szukaj nowej sprężarki jak ci wszystko odpadło. Mi się też tak stało przy poprzedniej B6
andrewsc Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 mi wymienili koło sprężarki za 200zł musiałem tylko sprężarkę wymontowaną przywieźć i potem nabić klime ---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- koło w sprężarce ma też łożysko które jest istotne
otomsono Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak jak pisze kolega andrewsc, jak już będziesz zakładał nowe koło pasowe warto również wymienić łożysko w spręzarce. Mnie taka operacja (koło+łożysko z wymianą) kosztowała 400zł.
Rekomendowane odpowiedzi