Norbunio Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Witam, Gdzie kupię w dobrej cenie ori żarniki Philipsa lub Osram D2S? Słyszałem że zakup na allegro może być ryzykowny bo większość to podróbki. Najlepiej jakby sklep był w Wawie
aju Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 zostały mi dwa po phaentonie matki, nigdy nie użwane, ale sprzedam tylko parę jak coś to PW
alest Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ...co by nie zakładać nowego wątku ...zastanawiam się nad wymianą obu oryginalnych jeszcze palików D2S w swojej B6 i mam następujące pytanie, tak z Waszego doświadczenia: - na jakie palniki zmienić? chodzi mi konkretnie jakiego producenta wybrać - tu zastanawiam się nad philipsem lub osram, czy też wybrać te zapakowane w kartonik VAG jako oryginały? (nie zaryzykuję więcej kupna taniego zamiennika firmy "krzak", ponieważ "przejechałem" się na nich przy wymianie palników w passacie), - doradźcie o jakiej barwie temperaturowej wybrać palniki tj. 4100K - 4300K czyli montowane fabrycznie czy też wybrać np. 6000K?
melman_zyrafa Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ja kupowałem Philipsy na Wale Miedzeszyńskim- BestLook- http://www.oswietlenia.com/ Pudełka nie oryginalne- tylko ich- podobno sciągają całe kartony palników od producenta i wrzucają w swoje opakowania. Na razie mogę polecić- nic sie nie dzieje, dobrze świecą a same palniki wyglądały jak najbardziej na oryginalne.
Rekomendowane odpowiedzi