Mike_G_A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam po 2 latach posiadania A4 przyszła i kolej na mnie, wcześniej było sensu bo po co pokazywać serie jak każdy wie jak wygląda po zakupie : Wyposażenie : -Webasto -Jasny środek (brąz) fotele sport -szyberdach -skórzana kiera zwykła -telefon nokii bluetooth -zawieszenie S-Line ( czerwone amory) -i co najważniejsze przy zakupie QUATTRO -silnik 1.9 AVF 131 km MODY : - na pierwszy ogień poszła dokładka zderzaka tył na dwa wydechy końcówki ścięte ULTER (nowa pomysł nakładki w trakcie realizacji ) - następnie dokładka zderzaka przód S-Line -listwy progowe S4 -Lotka S-Line do B6 -ciemne szyby własnej roboty -we wnętrzy radio concert 2 na concert 3 -dekory w foli carbon -CB-Radio w schowku -gałka S-line SILNIK -dołożony IC -Pierwszy program (nauczka na przyszłość) w stodole 184 KM i 416 NM (rozwalał sprzęgło) -Drugi program po IC w Dynosoft i tu już autko ustawione jak należy wynik 190 Km i 390 NM (radość dla sprzęgła) A teraz czas na zdjęcia : Wynik spalania przy 190 Km - jazda do 100 km/h Montaż IC Działkowiec Lotka Wykres od Aligatora W planach może kierownica z B7 ale przytrzymuję mnie wydatek 1 tys i niepewność bezpieczeństwa tej zmiany, RNS-E, felgi RS6, grzane stołki (narazie tylko sterowanie jest), do tego zestawu jeszcze dokupiłem A3 więc i ono też musi mieć coś od życia i powoli je też zmieniam. Parę nowych zdjęć
jarek_ns Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Michał to teraz ja muszę pokazać swoją serię gratki furki i powodzenia w dalszych modach
LOKO Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Mike mogłeś się postarać o lepsze foty... Fura piękna i lata też słusznie (z tego co słyszałem ) - mam nadzieję nie długo przetestować Graty projektu Mike Pochwal się jeszcze mniejszą siostrą A4
Mike_G_A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Młodsza siostra się pojawi ale narazie serwis miała zapewniony a salon piękności dopiero przed nią ---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:24 ---------- Zrobi się ładniej to po myciu zrobi się jej sesje
pablo_ua4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 bardzo ładna sztuka no i ładny wykresik a listwy nie od rs4 tylko od s4:wink:
kadafi Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 fajna furka,mody na plus,FMIC prawie jak u mnie tylko kolego to nie sa listwy progowe rs4 ewentualnie s4
tomasz_gti Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no w końcu autko lux tylko postaraj sie o ładniejsze zdjęcia
Mike_G_A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 seria kolego tylko FMIC i program mam i tyle graty wszystko nie ruszane ale Aligator mówił że już koło 4500 nie wydala ale ja wiecej nie chce bo sprzęglo mi nie wytrzymywało
siara Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Michał w końcu odnalazłem wątek Fura na żywo prezentuje się kozacko, a jeździ jeszcze lepiej- bo i noga ciężka Pozdro
jozek726 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 z czego co widziałem to auto było wystawione na allegro fajne dekory :jerk: ---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- doczytałem ze to folia a ja myślałem ze oryginał
siara Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Czekamy na odsłonę drugiego projektu Może nie A4 ale przyjmiemy jak swoją
Mike_G_A4 Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 A3 jak dostanie kolor to pojawi się na forum
kivlov Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Widzę, że muszę obowiązkowo przyciemnić w swoim delfinku szyby.
Mike_G_A4 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Siara wedle zyczenia narazie wrzuce nowe kolo na lato 235/35/R19 Wpadła też nawigacja RNS-D miał być tuner TV DVBT ale narazie leży w bagażniku bo nie chce się odpalić na moim RNSD a na MFD w VW działa no i z NAVI taki problem że nie śledzi ruchu.
QuikSilver Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 super fajne i do tego taki sam kolorek co moja A4 szerokości !
Mike_G_A4 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi