Traviz Opublikowano 7 Czerwca 2006 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ja wymieniłem końcówki drążków i łączniki drążka stabilizatora i nadal puka na postoju :???:
Gość piter Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Kilka dni temu też miałem podobny problem: przy skrecie kół stukanie i pukanie przy kole, z tym że przy skręcie w lewo było głośniej. Po wizycie w serwisie okazało się, że lewy przegub do wymiany, bo rozwaliła się gumowa obudowa przegubu. Poza tym do wymiany był też wahacz nośny. Z kolei z prawej na szczęście tylko końcówka drążka. Więc przyczyn takich odgłosów może być kilka...
Gość Murzyn Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 piter, ale jak sie sama obudowa rozwalila to nie znaczy ze trzeba caly przegub wymieniac
Gość piter Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 wiem Murzyn, ale sam to oglądałem ze znajomym mechanikiem z serwisu i przy delikatnym skręcaniu w lewo tak hałasowało, że trzeba było wymienić.
dark79 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Opublikowano 20 Czerwca 2006 piter, ale jak sie sama obudowa rozwalila to nie znaczy ze trzeba caly przegub wymieniac jak kupiłem furke to właśnie była osłona walnieta a teraz ma przegub do wymiany, wszystki zależy ile się tak jeździło
Rekomendowane odpowiedzi