michal280 Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam mam problem z moją A4 ,najpierw wywaliło mi alarm .a teraz sam sie zamyka i otwiera czy nie wiektos , jaka może być przyczyna
dark79 Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 zwarcie w instalacji, podepnij pod vaga moze cos bedzie, ale wydaje mi sie ze alarm namieszal ci troche w instalce, odepnij go calkowicie i zobacz co sie dzieje
michal280 Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Opublikowano 6 Listopada 2006 problem w tym ze juz go wymontowalem i do tego odłaczylem jeszcze pompke od centralnego bo swirowala dzieki za zainteresowanie pozdrawiam
dark79 Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 mozesz sie pobawić i sprawdzić kazde zamki czy nie robia jakiegos zwarcia, poprostu odłanczaj po kolei i patrz czy nadal centralny wariuje, a co sie stało z alarmem ??
michal280 Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Opublikowano 7 Listopada 2006 Znalazlem chyba przyczyne mego swirowania zamka zalało jakimś cudem pompke od zamka ,lecz czy to pomoze
dark79 Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 powinno pomóc, wysuszyć i zobaczyć, ewentualnie spryskaj czymś do połaczeń elektrycznych
Rekomendowane odpowiedzi