Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowa mapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, bedac u diagnosty zaproponowal mi ze moze mi wgrac nowa mape i podciagnac moc gdzies tak okolo 160ps. Mam takie pytanie do was co to dokladnie jest ta mapa i czy nie ma zadnych skutkow ubocznych, w sumie troche wiecej kucykow by sie przydalo :) Moje auto to a4 1.9 130 avf

cena za mape do 400zl, co wy na to? pomozcie jak potraficie wytlumaczyc w chlopskich slowach :)

Opublikowano

Wygląda na to, że to tkz. wirus gotowiec oparty ewentualnie tylko na logach bez hamownia auta przed i po zabiegu ja bym nie ryzykował

Opublikowano
  • Autor

warsztat dosc konkretny(sprzet Boscha), auta tez nie zle tam podjezdzaja, dlatego gosc wzbudzil u mnie zaufanie :)( jest to jakis kuzyn, mojego szwagra kolegi :D wiec myslalem ze raczej nie chce mnie wychu...:))

musze dac mu znac do 18.00 czy sie decyduje bo w tym czasie bedzie jeszcze wgywal w dwoch innych autach, ale raczej mam sobie odpuscic?

Opublikowano

jeździ to jeździ, ja bym nie dłubał :)

Opublikowano
  • Autor
jeździ to jeździ, ja bym nie dłubał :)

jezdzi, ale fajnie by bylo jak by jezdzil szybciej :)

Opublikowano

niech ci wgra z możliwością powrotu do ori mapy.Zrobisz logi po programie i sprawdzisz na hamowni i jeżli ci spasuje to ok a jak nie wrócisz po wgranie oryginalnej mapy :decayed:

Opublikowano
  • Autor
niech ci wgra z możliwością powrotu do ori mapy.Zrobisz logi po programie i sprawdzisz na hamowni i jeżli ci spasuje to ok a jak nie wrócisz po wgranie oryginalnej mapy :decayed:

a takie sprawdzenie na hamowni to jaki jest koszt?

Opublikowano

a takie sprawdzenie na hamowni to jaki jest koszt?

jak uzbierasz kilku kolegów to ponizej 100 zł da rade zapewne :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a wiec tak wczoraj bylem u tego diagnosty: najpierw zrobil mi scan silnika, zeby sprawdzic czy nie mam bledow i wyskoczyl mi jeden blad ktorego nie mogl usunac, a spowodowane to jest ze moja audiczka ma zabezpieczenie przed odpaleniem (juz z takim czyms kupilem, przed przekreceniem rozrusznika trzeba w dwoch miejscach przyczymac, aby odpalic :P) wiec zaproponowal ze on musi zalozyc jakis filterek gdzies na klabelkach od tego zabezpieczenia i tego bledu juz nie bedzie, ale to dopiero na wtorek.

zauwazyle ze uzywal programu VCDS czy jakos tak i troche go podpytalem to powiedzil ze on bierze program z innego modelu audi i musie go dostosowac do mojego auta(przerobic)

warsztat naprawde profesjonalny, sprzet bosch itp. ale hamowni nie ma :(

co o tym sadzicie?

Opublikowano

Jak diagnostyka silnika polega na odczytaniu bledow , a soft jest z innego auta to daj se spokoj bo wyglada ze nie za bardzo maja pojecie co robia ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Posluchaj Spanky-ego. Ja tam Jemu swoje auto moge powierzyc;) Uderz do niego to sie dogadacie:) Heh filterek i bledu nie bedzie:P Zapytaj sie jego czy jest w stanie wylaczyc kontrolke MILL:P:P:P

Opublikowano
powiedzil ze on bierze program z innego modelu audi i musie go dostosowac do mojego auta(przerobic)

warsztat naprawde profesjonalny, sprzet bosch itp.

dobrze, ze nie próbuje dostosowac auta do programu :facepalm:

co do oceny "fachowości" po sprzęcie, jaki posiadają, to jest takie przysłowie "nie wszystko złoto..." itd , a "fachowość" mierzy się wynikami i zadowoleniem klientów, a nie jakością sprzętu , na jakim "pracują":wink4:

Opublikowano

Może mnie zbanujecie , ale z "gówna złota się nie ukręci" :thumbdown:

Kolego za 400 zł to daj sobie spokój i śmigaj serią .

Ale to tylko moje zdanie :hi:

Opublikowano

No tak Bosha maja... profesjonalisci.... ja ostatnio kupilem korki Adidasa... mysle ze bede grał jak Messi albo CR7. :wink:

Opublikowano

jak Messi pewnie nie ale może strzelisz karnego hahahha co to tego softa to daj sobie spokój bo później będzie temat co było przyczyna wyskoczenia silnika z pod maski

Opublikowano

wyskoczyć, to nie wyskoczy, ale coś tam zawsze będzie nie tak, jak program robiony pod inne auto, a ktoś to potem przerabia, może i ma pojęcie, ale ja bym najpierw podpytał ludzi, którzy wcześniej u niego robili takie rzeczy, czy nie mają problemów z autami

Opublikowano

A czy nie lepiej trochę poczekać, uzbierać 900-1000zl i jechać do profesjonalistów :facepalm: zrobia wszystko tak jak trzeba i jeszcze sprawdzą ,hamownia oraz zgraja stary soft... jak teraz bede w PL to tak zrobię i nie bedę kombinował...:banan:

Opublikowano

co racja to racja... dziwie sie bo czasem ktos kupuje auto za 30-40 tys a pozniej szuka szynki w cenie mortadeli