kadela69 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 witam ostatnio zamontowałem nowy wentylator który działał na krótko więc wiem ze jest dobry ale nie działa sprawdzałem miernikiem wytczki i nie dochodzi napięcie do tej wtyczki koło zbiorniczka wspomagania więc problem tkwi gdzies dalej.bezpieczniki koło kierownicy są ok więc gdzie może leżeć problem przydał by sie jakiś schemat instalacji zebym wiedział jak wędróje napięcie.
pesik87 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 tez bym poprosil jakis schemat instalacji bo mam podobny problem co kolega..
gerlinski Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Bezpiecznik od wentylatora klimy jest ukryty nad pedałami...trzeba zdemontować półkę nad nogami kierowcy....Pozdrawiam!!!
bin85 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Schemat klimatronika co prawda do polifta ale obwód wentylatora powinien być ten sam, przekaźniki od I i II biegu wentylatora również są pod kierownicą http://www.sendspace.pl/file/abd8d4aa6f5c2dd49f739e8
Rekomendowane odpowiedzi