Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zmiana starych lamp przednich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oplaca sie ale jesli juz chcesz zamiennik to kup sobie depo ciut drozsze ale lepsze wykonania

Opublikowano

no wlasnie tak sie zastanawiam prosze potwierdzic bo wydaje mi sie jak pisze kolega PRZEMAS

Opublikowano

ja mam te TYC i nie narzekam.

Opublikowano

Kolego masz zarowke czy moze jakis hid tam wlozony jak swieca w nocy?

Opublikowano

ja z kolei mam lampy DEPO, i też HID`a wsadzonego w soczewkę :) świeci o niebo lepiej niż poprzednie lampy, nawet nie mam efektu "latająco/drżącej" soczewki co jest niby problemem tych lamp, nic nie paruje, pasuje bomba, jakość wykonania też ok, więc z czystym sumieniem mogę polecić DEPO :)

Opublikowano

Kolego masz zarowke czy moze jakis hid tam wlozony jak swieca w nocy?

hidy mam bardzo dobrze świecą.

Opublikowano

no to musze dorwac jakies nowe lampy bo z uzywkami jest roznie

Opublikowano

Polecam Depo dzielone z kierunkami clear. Pasują idealnie bez żadnych przeróbek. Nie parują, soczewka nie skacze. Jeszcze nie zakładałem Hida, na razie w środku są H7 Osram Night Breaker Plus i jestem zadowolony z oświetlenia w nocy.

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ----------

Lampki kupowałem u tego Pana: http://allegro.pl/Shop.php/Show?string=audi+a4&redir_to_search=1&buy=0&shop=0&listing=0&pay=0&id=10038324.

Wcześniej miał w komplecie lampy + kierunki,ale teraz chyba zaczął zarabiać na przesyłce;)