Mariusz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mam taki problem pomyliłem sobie kod i wpisałem zły kod dwa razy do radia Audi SYMPHONY i już więcej nieda się nic wpisać pisze cały czas SAFE i na nic nie reaguje.Czy jest jakaś możliwość aby pojawiła się znów możliwość wpisania kodu.Mam poprawny kod to tego radia jest to Symphony z A4 2000r.
assist Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zdaje sie, ze trza jakis czas z wlaczonym zaplonem zostawic ( 30-60 minut) i pojawia sie mozliwosc wpisania kodu.. poszukaj na forum lub elce, bylo Wysłane z mojego NexusHD2 za pomocą Tapatalk
lapek85 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 kiedyś miałęm tak samo, ale pojechałem do pracy, 55km, poźniej też gdzieś i radio się odblokowało nie wiem ile dokłądnie czasu minęło, napewno pond godzina, spróbuj tak u siebie
BizoOn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Włącz zapłon i zostaw tak na około 60 minut
Mariusz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dzięki koledzy zostawiłem włączone radio na około 1 godzine i dało się wprowadzić kod..i ruszyło:)
Rekomendowane odpowiedzi