WhyMe? Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Od Poniedziałku kolejny Polski Parch będzie śmigać tam:decayed: Jakieś fotki się porobi. Oczekuję na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Od Poniedziałku kolejny Polski Parch będzie śmigać tam:decayed: Jakieś fotki się porobi. Oczekuję na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Od Poniedziałku kolejny Polski Parch będzie śmigać tam:decayed: Jakieś fotki się porobi. Oczekuję na ciebie :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Bagietki, minetki i te sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Bagietki, minetki i te sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 no to wkladaj podtlenek ;p ja za 50 zl robie 200-250 km 50zł robisz 200-250km? ja za 80 robie 250 moim AFN'em na witaminach ale raczej nie blokuje drogi to moj rekord jazda na tempomacie 120-130 przy mniejszym ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Mało możliwe twoje spalanie. Miałem golfa 1.8 90 ps, rok temu gdzie gaz był tańszy, i za 50 zł robiłem 200 km. Coś nie tak, albo twoje auto pali 7 litrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 a czego mial bym klamac. zadrosc czy jak. wiadomo ze jak mu caly czas deptam od dolu to i 13 zje. ale w trasie super spalanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Nie mówię że kłamiesz. Nie zazdroszczę także, może trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Nie mówię że kłamiesz. Nie zazdroszczę także, może trochę doprowadz auto do ładu to tez bedziesz miał uśmiechniętą gębę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nie mówię że kłamiesz. Nie zazdroszczę także, może trochę doprowadz auto do ładu to tez bedziesz miał uśmiechniętą gębę Czas pokażę czy zostanę w DE na dłużej. Jak tak to kupuję jakiegoś ropniaka to audi do żyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 TDI POWER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 TDI POWER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 TDI POWER Chcesz stanąć na kreskę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Adam ja nie twierdzę że moje jest szybsze, bo zdaję się sprawę że większość 1,9 po programie mnie objedzie, mnie chodzi bardziej o awaryjność i koszta utrzymania/naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 TDI POWER Chcesz stanąć na kreskę? z miłą chęcią :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 TDI POWER Chcesz stanąć na kreskę? z miłą chęcią :decayed::decayed: Jak przyjadę któregoś dnia po hamulce to się zmierzymy:naughty: ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- Adam ja nie twierdzę że moje jest szybsze, bo zdaję się sprawę że większość 1,9 po programie mnie objedzie, mnie chodzi bardziej o awaryjność i koszta utrzymania/naprawy Wiem - trolluję sobię Taki wątek:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi