Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
naprawdę gruby mod miesiąca "zbiorniczek spryskiwacza i roleta", padłem:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

:grin::grin:

Opublikowano
naprawdę gruby mod miesiąca "zbiorniczek spryskiwacza i roleta", padłem:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Kompletuje ubytki w aucie :whistling:

Jeden pieron czy tłumik 1.8T, 2.4 etc. Ważne że dwururka :whistling:

Opublikowano

inni wrzucają foty po umyciu auta, to dopiero jest mod warty pochwalenia się:facepalm:

Opublikowano

Powoli przygotowuje się do programu. Dzisiaj dzwoniłem do Ecu Project i powiedzieli że nie robią silników AEB bo to się nie opłaca. Oczywiście mogą zrobić ale będzie kosztować spore pieniądze do tego nie dają gwarancji ile to pociągnie. Co polecacie dalej? Myślałem nad Digitun bądź Dynosoft.

---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

CompSport także nie robi :thumbdown:

Opublikowano

Tylko Digitun...

Opublikowano

Warto w tym digitun? Dynosoft też odmówił :facepalm:

Opublikowano

Warto Digitun wie co robi :wink:

Opublikowano

Warto Digitun wie co robi :wink:

To chyba się wybiorę tam. A jeszcze jak się cenią chłopaki?

Opublikowano

Dynosoft, compsport i ecuproject nie robi tak konkretnych fur jak GTO czyli Digitun, on robi mega customowe projekty których nikt inny nie tyka no bo po co się brudzić jak można wgrać gotowca w 15 minut a w AEB tyle zajmuje samo wyjęcie sterownika, a gdzie dalsze procedury?

Nie sugeruj się nazwami firm i wyglądem samej hamowni, piszę to bo się zdziwisz jak podjedziesz do GTO :wink:

Opublikowano

Dynosoft, compsport i ecuproject nie robi tak konkretnych fur jak GTO czyli Digitun, on robi mega customowe projekty których nikt inny nie tyka no bo po co się brudzić jak można wgrać gotowca w 15 minut a w AEB tyle zajmuje samo wyjęcie sterownika, a gdzie dalsze procedury?

Nie sugeruj się nazwami firm i wyglądem samej hamowni, piszę to bo się zdziwisz jak podjedziesz do GTO :wink:

Musze sie z Tym Rybnickim Gargamelem zgodzic :facepalm:

Opublikowano

I żeby nie było, GTO nie ma hamowni, jak chcesz papierek to zrobisz sobie prywatnie pomiar, a on Ci powie ile masz KM :wink:

Opublikowano

A co z tym Digitun? Mam trochę ponad 100 km. Teraz ogarniam FMIC i parę pierdołek. Skończę to chcę program robić.

---------- Post dopisany 31-10-2012 at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany 30-10-2012 at 21:41 ----------

Dzwoniłem do Digitunu dzisiaj i zrobią moje AEB. Po za tym dzisiaj doszedł cooler do FMICa i wpadł 2DIN z grzanymi stołkami. Do tego kupiłem tłumik dwururkę z 2.4 który zastąpi tego 2.5 TDI. Niedługo wrzucę foty z prac nad FMICem :wink:

Opublikowano

Dobrze działasz :D co z tym 2din? Już siedzi czy będę musiał pomóc?

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Dobrze działasz :D co z tym 2din? Już siedzi czy będę musiał pomóc?

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk

No jak na razie 2DIN kupiłem, muszę jeszcze ogarnąć NAVI i pierdoły. Będziemy rezać za jakieś 2-3 tygodnie :wink:

I takie pytanie. Bo muszę i tak instalację audi zmienić, to kupić od razu z polifta żeby pod 2 dni była?

Opublikowano

Ja mam instalację z polifta chyba jeszcze, ale w swoim zostawiłem starą. Musiałem za to przerabiać żeby radio śmigało. Nie pamiętam już jak, dropsone mi pomógł. A co do 2din to nie wiem jak będzie z czasem, ale niedługo zawożę auto do elektryka to zapytam ile u niego by to kosztowało, bo jeśli do 50 zł, to nie warto się w to samemu bawić, a i miałbyś połowę bliżej:wink:

Opublikowano

Jak masz instalację z polifta to zgarniam od razu. Zobacz dokładnie i daj znać :wink:

Opublikowano
Jak masz instalację z polifta to zgarniam od razu. Zobacz dokładnie i daj znać :wink:

Tylko od radia czy całość? Mam całą instalację tylko nie wiem co tam będzie potrzebne. Na pewno od radia mam luzem, ale do tego chyba jeszcze było coś potrzebne co zostało w wiązce, a nie chce mi się tego wyplatać :decayed: Jak coś to Ci mogę kompletną wiązkę dać, a sobie weźmiesz to co będzie potrzebne. Ale właśnie zważając na to, że ty masz tą elektrykę popierdzieloną to mimo wszystko dałbym to do elektryka, bo tak jak mówię nie jest drogi, a już coś na ten temat wie, bo poprawiał mojego :whistling:

Opublikowano

Tylko od radia czy całość? Mam całą instalację tylko nie wiem co tam będzie potrzebne. Na pewno od radia mam luzem, ale do tego chyba jeszcze było coś potrzebne co zostało w wiązce, a nie chce mi się tego wyplatać :decayed: Jak coś to Ci mogę kompletną wiązkę dać, a sobie weźmiesz to co będzie potrzebne. Ale właśnie zważając na to, że ty masz tą elektrykę popierdzieloną to mimo wszystko dałbym to do elektryka, bo tak jak mówię nie jest drogi, a już coś na ten temat wie, bo poprawiał mojego :whistling:

Muszę wymienić kompletną wiązkę audio. Stara się spaliła pod podłączeniu jakiegoś gównianego radia :facepalm:. Masz jakiegoś magika co wymieni mi kompletną instalację w przyzwoitych pieniądzach?

Opublikowano

Muszę wymienić kompletną wiązkę audio. Stara się spaliła pod podłączeniu jakiegoś gównianego radia :facepalm:. Masz jakiegoś magika co wymieni mi kompletną instalację w przyzwoitych pieniądzach?

Wymieni wiązkę i 2din też ogarnie. Magik to znowu taki nie jest, ale spoko to ogarnie :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...