Armi Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Takim sposobem historia dobiega końca Z tego miejsca chciał bym podziękować każdemu który przyłożył się w jakimś stopniu do mojego projektu Początek na forum nie należał do najlepszych Szybko się jednak nawróciłem na dobrą drogę za co jeszcze raz dziękuję Smerf w moich rękach był dokładnie 525 gorszych lub lepszych dni. Mam nadzieję że nowy właściciel będzie dbał o auto tak jak ja i dokończy to co zacząłem GRATULACJE Gdzie poszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Mam nadzieję, że się Mefju nie obrazisz - Rzeszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 gratulacje andrzeju, a teraz zamykam wątek:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi