.Pablo. Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam potrzebuję na szybko informacji sprężyny do audi avanta tył można montować dowolnie czy jest różnica gdzie jest góra gdzie jest dół zawieszenie 1BE. Mechanik mi zamontował jedną z kropkami na dole druga z kropkami u góry. Nie za bardzo mi się to widzi ale wole się upewnić że wszystko jest w porządku. Jutro jadę na geometrię i nie chce płacić dwa razy jak okaże się że źle włożyli sprężyny. Dzięki za szybką informację Pablo
vdm Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Powinny być kropki na dole, ale czy można odwrotnie, to nie wiem
.Pablo. Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Do avanta napęd na os czyli prawie całe zawieszenie w dół 80zł strona. potem trzeba geometrie ustawić. W quattro jest o wiele prościej.
audiomaniak Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Do avanta napęd na os czyli prawie całe zawieszenie w dół 80zł strona. potem trzeba geometrie ustawić. W quattro jest o wiele prościej. Dzięki, strona czyli przód tył? ja spróbuję sam zawalczyć może dam radę
.Pablo. Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dzięki, strona czyli przód tył? ja spróbuję sam zawalczyć może dam radę Jak masz pojęcie o mechanice to jak masz quattro to sam wymienisz i przód i tył. Jak masz ośkę to przód sam wymienisz tyłu wątpię zawieche trzeba spuścić w dół potem nie ustawisz kątów. 80zł jedno koło. Przód sam sobie wymieniłem tyłu już nie dałem rady.
audiomaniak Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dzięki, strona czyli przód tył? ja spróbuję sam zawalczyć może dam radę Jak masz pojęcie o mechanice to jak masz quattro to sam wymienisz i przód i tył. Jak masz ośkę to przód sam wymienisz tyłu wątpię zawieche trzeba spuścić w dół potem nie ustawisz kątów. 80zł jedno koło. Przód sam sobie wymieniłem tyłu już nie dałem rady. To mnie nie pocieszyłeś
.Pablo. Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dla zainteresowanych. Dzwoniłem do ASO i pan sprawdził mi jak powinny być zamontowane sprężyny powiedział że prawidłowy montaż tylko i wyłącznie kropka z dołu.
Rekomendowane odpowiedzi