OLI_B5 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam , ma ktoś ten oto grill i może coś o nim powiedzieć? Fajnie jakby ktoś miał zdjecie zamontowanego w aucie. Dzięki z góry pozdrawiam http://moto.allegro.pl/grill-atrapa-audi-a4-s4-rs4-rs-style-rs-look-i2262416018.html Żeby nie zakładać drugiego tematu, jestem równiez zainteresowany tymi lampami, ma ktoś? http://www.mapet-tuning.com/sklep/audi-9499-clearglass-xenon-look-black-p-10004.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:55 ---------- Jak za ta kasą może być. Jakość wykonania nawet spoko, materiały mogłyby być lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mtm Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 jak dla mnie kicha wykonanie nie mogłem zamontowac znaczka nie pasował, i ogólnie trochę leciwo, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja też brałem od tego gościa w Mikołowie. Jak dla mnie to jest jak najbardziej ok. Znaczek ori wchodzi bez najmniejszego problemu. Nie jest to ori ale za to cena kilkukrotnie niższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Znaczek wszedł bez problemu u mnie. Zresztą jak komuś się nie podoba zawsze można kupić ori RS za 400 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel40 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Po co przepłacać skoro efekt ten sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mtm Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 to hyba ja trafiłem na jakis wybrak , kupiłem ori z s4 za 200zł, a rs look mam na pozbyciu za 80-90zł nowy ale jak pisałem nie pasje ori znaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja tez mam z mikołowa RS look i niemam zadnych problemow i napewno bym niedal za ori 400zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mtm Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 nie no wiadomo że oro kosztuje przesadie ale oglądałem gril EGONA i był o niebo lepszy niż tenktóry kupiłem z allegro,nie założyłem go bo znaczek odstawał ok 1 cm z prawej strony a nie chciałem przerabiac a po za tym taki gril pasuje najlepiej do zderzaka rs taki jak na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wiadomo że kratka najlepiej pasuje do rs ale myśle że w zwykłej nie będzie źle, chce czarny grill a malowanie w kółko starego juz mnie męczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja polecam ten grill z mikołowa jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Oryginalny grill bije na głowę jakością ten zamiennik ale też i ceną... Także za ta kasę jest to naprawdę ciekawa alternatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Stosunek jakości do ceny jest jak najbardziej ok. Mi grill spasował bez problemu i do maski i pod ori znaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STASIU227 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Oryginalny grill bije na głowę jakością ten zamiennik ale też i ceną... Także za ta kasę jest to naprawdę ciekawa alternatywa. tesz mam zamiar kupić ten grill bo nie dam za grilla ponad 400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI766 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dajcie jakiś namiar gdzie takowy grill zakupię bo tamte linki nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Tuning sklep - Najtańsze akcesoria tuningowe! | adwer-tuning.pl - Grill RS TYPE Audi A4 B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mloddy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Grill jest ok. Wszystko pasuje. Jak za 120zł - najlepszy mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_M Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Tuning sklep - Najtańsze akcesoria tuningowe! | adwer-tuning.pl - Grill RS TYPE Audi A4 B5 Ostatnio szukałem grilla w stylu RS i kilka na polskich stronach www znalazłem, jednak jak przyszło co do czego to grill był niedostępny albo czas oczekiwania 3-4 miesiące ( termin podany chyba dla zniechęcenia potencjalnego kupca ) Czy ktoś weryfikował dostępność towaru z tej strony ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Mam właśnie w planie taki sobie zapodać... Wygląda dość przyzwoicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi