zib0l Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam:wink: Moze ktos jest teraz na czasie i wymienial wezyki podcisnienia, zastanawiam sie nad wymiana na takie http://moto.allegro.pl/ShowItem2.php/itemNotFound/?item=1897942205&title=przewod-podcisnienia-sfs-dolot-nie-samco-4mm , bo te gumowe ze sklepow motot sa lipne... i pytanie czy wiecie jakie mm kupic, chodzi o wezyk od gruszki turbo, za przeplywka czy od egr-a.... pozdrawiam
lapek85 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 kup zwykłe w oplocie dostępone w każdym sklpie motoryzacyjnym, wytrzymają pare łądnych lat
Okruchos Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja wymieniałem u siebie w afn a kupowałem tutaj: http://fmic.pl/product.php?id_product=192
M.Arrkadiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja u siebie też wymieniałem na silikonowe ze sklepu FMIC.PL i polecam narazie się sprawdzają, a wymiary wężyków jakie zakupiłem to 1m-3mm i 1m-5mm i to mi wystarczyło
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 innych średnic na pewno nie ma? a ktoś wymieniał grube rury?
zib0l Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeszcze jest wieksza srednica co leci do egra
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeszcze jest wieksza srednica co leci do egra czyli?
zib0l Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeszcze jest wieksza srednica co leci do egra czyli? sam zakladajac watek chcialem sie dowiedziec czy ktos akurat wymienial i napisze jakie rozmiary sa potrzebne, tak czy siak chyba tyrzeba bedzie podejsc do garazu i sciagnac wezyki i suwmiarką zmierzyc:)
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeszcze jest wieksza srednica co leci do egra czyli? sam zakladajac watek chcialem sie dowiedziec czy ktos akurat wymienial i napisze jakie rozmiary sa potrzebne, tak czy siak chyba tyrzeba bedzie podejsc do garazu i sciagnac wezyki i suwmiarką zmierzyc:) aha ok ja suwmiarki nie posiadam
M.Arrkadiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Od Egr-a jest wężyk o średnicy 5mm ,a co do wymiarów to napisałem Ci w swoim poprzednim poście większość węzyków podciśnienia jest średnicy 3 milimetrów, a parę 5 milimetrów, ja takie kupiłem i wymieniłem w swojej A4-ce
zib0l Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 oki, dzieki:naughty: no to 3 i 5 trzeba zamowic:wink:
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Od Egr-a jest wężyk o średnicy 5mm ,a co do wymiarów to napisałem Ci w swoim poprzednim poście większość węzyków podciśnienia jest średnicy 3 milimetrów, a parę 5 milimetrów, ja takie kupiłem i wymieniłem w swojej A4-ce również dzięki za odpowiedź
Okruchos Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja natomiast zakładalem 4mm i 5mm Kupiłem w FMIC.PL 2 metry tego 4mm i 1 metr tego 5mm 4milimetrowy trzyma sie ok. Starczyło na spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi