micek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Macie racje...a nie bedzie problemu ze na miejscu bez wczesniejszej rezerwacji wziasc sobie pokoik...bo w samochodzie nie bedemogl sie wygodnie rozlozyc...hehe
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2007 Macie racje...a nie bedzie problemu ze na miejscu bez wczesniejszej rezerwacji wziasc sobie pokoik...bo w samochodzie nie bedemogl sie wygodnie rozlozyc...hehe Będzie problem na pewno
Gość zdeniu Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 piotr1602, kolego Ty mój :diabel: jak masz chwilkę to pierdyknij w tej swojej mapce jakąś ładną drogę dla mnie :564: Słupsk -> Wisła
Gość MorgothDBMA Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 o i dla mnie: Mńsk Mazowiecki -> Wisła
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 alez prosze bardzo ale tobie proponuje lepsza droge przez bydgoszcz,toruń i łodz :one: [ Dodano: 12-01-2007, 14:20 ] o i dla mnie: Mńsk Mazowiecki -> Wisła z minska to prawie jak z warszawy wiec nie ma sensu :one: popatrz na kilka postow wyzej :diabelek:
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2007 www.viamichelin.com Macie i się bawcie :one:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 spoko, bo byłem ciekawy ile dokładnie kilometrów by wyszło, sama trasa faktycznie nie trudna... do Warszawy powinienem trafić (ciężko przeoczyć/ominąć więc dam radę)
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 to jak w końcu jest z tym przyjazdem dzień wcześniej?? Może i ja bym się skusił. Ile osób przyjedzie wcześniej? Znalazł by się pokój dla dwóch osoób ?
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2007 to jak w końcu jest z tym przyjazdem dzień wcześniej?? Może i ja bym się skusił. Ile osób przyjedzie wcześniej? Znalazł by się pokój dla dwóch osoób ? Z tego co wiem to z Wawy jedzie kilka osób , Zdeniu też śmiga wcześniej , ja też będe wcześniej.Teraz musze wiedzieć ile będzie ludzi jechało wcześniej i znajede jakiś lokal dla nas :one:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 to jak w końcu jest z tym przyjazdem dzień wcześniej?? Może i ja bym się skusił. Ile osób przyjedzie wcześniej? Znalazł by się pokój dla dwóch osoób ? Z tego co wiem to z Wawy jedzie kilka osób , Zdeniu też śmiga wcześniej , ja też będe wcześniej.Teraz musze wiedzieć ile będzie ludzi jechało wcześniej i znajede jakiś lokal dla nas :one: ok, to ja się wstępnie deklaruję. Na 100% powiem jak zobaczę jak mi to pasi i jaka będzie cena noclegu
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Z tego co wiem to z Wawy jedzie kilka osób , Zdeniu też śmiga wcześniej , ja też będe wcześniej. ja bede najwczesniej bo juz jestem :one:
Gość zdeniu Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Hugo, rób na pierwszej stronie listę kto będzie wcześniej i po sprawie Ja jak już pisałem jadę w czwartek rano (pare kilometrów będę miał)
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2007 Hugo, rób na pierwszej stronie listę kto będzie wcześniej i po sprawie : Zrobione :one:
Lukas Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 rób na pierwszej stronie listę kto będzie wcześniej i po sprawie widze ze sama ELITA :diabel: :one: :564:
NIUNIAA4 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Lista osób , które jadą wcześniej 1.Hugo 2.Lukas23 3.Ono 4.Zdeniu 5.Kaziu_Wichura 2 osoby 6.T-Żółw 7.Hhack 8.Poziek no to pieknie, mocna ekipa zjedzie sie ten dzien wczesniej! a moj wyjazd stanal pod znakiem zapytania
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 jak obiecałem mała pomoc w trafieniu do celu : do Wisły przez Skoczów i Ustroń prowadzi praktycznie jedna główna droga i prawdopodobnie 95% osób jeżeli nie wszyscy nią pojedziecie.Jest to droga nr 941 którą jadąc cały czas z pierwszeństwem (czyli przed siebie dojejżdża się do Wisły ). Czyli mijacie po drodze Skoczów,Ustroń, wjejżdżając do Wisły macie po swojej lewej stronie (nie da się go niezauważyć ) HOTEL GOŁęBIOWSKI, jadąc dalej na wprost po jakimś 1km macie po swojej prawej stronie SKOCZNIE NARCIARSKĄ jedziecie jeszcze jakieś 100-150metrów na wprost i skręcacie w lewo w drogę jednokierunkową( za szyldem ALMIRA ) następnie jedziecie na wprost jakieś 500-700 metrów ( przejejżdżając tym samym od zawsze płynącą Wisłę ) i dojejżdżacie do rozjazdu na którym jedziecie w lewo od tego miejsca pniecie się cały czas po górę przed siebie ( około 1,5km ) gdzie na samym szczycie jako ostatni Hotel na tej drodze czeka na WAS KROKUS szerokiej drogi
NIUNIAA4 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 super dziekuje bardzo, to mi sie bardzo przyda! :564:
Gość zdeniu Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Hugo, kaskę masz juz na koncie (mBank)
Pikuś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Z przykroscia stwierdzam :/ , ze raczej nie bede wiec jesli ktos chce to odstapie swoja miejscowke.
Gość zdeniu Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Z przykroscia stwierdzam :/ , ze raczej nie bede wiec jesli ktos chce to odstapie swoja miejscowke. :galy: :651: a to czemu :?: :?: :?: :?: :?:
Rekomendowane odpowiedzi