Skocz do zawartości
IGNOROWANY

I urodziny Audi A4 Klub Polska - Wisła - 2-3-4 marca 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a tak poszlibyśmy na salke po nocnej libacji..szybkie zagranka..pyk pyk pyk..alkohol wyparuje i dalej jedziemy z krówkami ;)

nie no:) ten pomysl mi sie zajeb...podoba jeszcze nie gralem w pile na bombie ciekawie jak sie gra podczas awarii żyrokompasu JESTEM ZA :a4fan:

Opublikowano
Drodzy koledzy i drogie koleżanki :)

A może tak byśmy pograli sobie jakiś meczyk w piłeczke, kosza lub siatke :)

Proponuje zabrać ze sobą jakieś spodenki i sportowe buciki :)

Jak nie będzie pogody można troche powalczyć..no wiecie ==>miasto na miasto :a4fan: albo jakieś mieszane składy..

chetnie w pileczke albo siatke popykam .... :twisted:

Opublikowano

lubię sport, ale zwłaszcza wtedy, kiedy nie muszę go uprawiać,

jadę do Wisły by spotkać się z audimaniakami, wypić, zjeść 12 kebabów itp.

ewentualnie popykam w ping-ponga(widziałem stół na fotce),

ale mogę wam posędziować :biggrin: :biggrin: :biggrin:

O, albo zróbmy zawody w siłowaniu się na rękę :lol:

Opublikowano

oj sie będzie działo aż sie już boje hyhyhy

Opublikowano

Aaaa...swoją drogą, jest może na miejscu stół ping-pongowy :wink: ?

Co do meczu, ja się pisze, mogę stać na bramce, tylko ładnie proszę kogoś o to, żeby rękawice bramk. wziął, bo ja takowych nie posiadam :rotfl:

Opublikowano
oj sie będzie działo aż sie już boje hyhyhy

nie bój sie tylko lej do pelna .No chyba ze sie boisz o niunie ze bedziesz kazdego musiał przewiesc i pokazac co potrafi twoja pieknosc :wink:

Opublikowano

No rex już się buj..bo oniak ma potężną łydke..hehe i będzie strzelał gole z połowy boiska :biggrin:

Już go widziałem w akcji.. :bicz:

Ps..oniak biore Twoje stare wycieraczki na test panel :)

Aaaa...swoją drogą, jest może na miejscu stół ping-pongowy :wink: ?

Co do meczu, ja się pisze, mogę stać na bramce, tylko ładnie proszę kogoś o to, żeby rękawice bramk. wziął, bo ja takowych nie posiadam :rotfl:

Opublikowano

biore kąpielówki.. spodenki sportowe ..wiec jestem wszechstronny jeśli chodzi o sporty które będziemy uprawiać :twisted: Krówki też już są Absolut :twisted:

Opublikowano
Ja nie używam CB, bo moja furmanka nie rozwija dostatecznie dużych prędkości, żebym musiał się obawiać radarów :wink:

no to wizyta u mechaniora sie kłania skoro taki cienki ten Twój bolid a wystarczy aby polecial ze 120km/h i juz pkt. i PLNy lecą :rotfl:

Proponuje zabrać ze sobą jakieś spodenki i sportowe buciki :)

Jak nie będzie pogody można troche powalczyć..no wiecie ==>miasto na miasto :a4fan: albo jakieś mieszane składy..

popieram

ja moge być sędzią ale pod warunkiem ze będę siedzial :rotfl:

lubię sport, ale zwłaszcza wtedy, kiedy nie muszę go uprawiać,

jadę do Wisły by spotkać się z audimaniakami, wypić, zjeść 12 kebabów itp.

święte słowa :cool:

Opublikowano
ja moge być sędzią ale pod warunkiem ze będę siedzial

sobie to wyobrazilem...wszyscy biegaja za pilka, a Zdeniu siedzi i popija wode na myszach (postaram Ci sie wypalic "MIS"ia zebys mial swiadomosc skad wzial sie ten text :rotfl: za faule bedziesz dawal ostrzezenia na forum, zeby nie zdzierac gardla krzykami ;)

haha, a powaznie to troszke ruchy by sie przydalo :)

Niestety dostalem wlasnie info ze warunki sniegowe w wisle sa tragiczne i nartek/deski niema co zabierac...jezdzic cos niecos sie da ale osobistego sprzetu szkoda...lepiej wypozyczyc :wink:

Opublikowano

30v quattro, o 16.30 w katowicach pod GO-Sportem :twisted: chyba masz po drodze :wink:

Opublikowano
a gdzie w tej wisełce sie spotykamy bo to mieścina duża :lol:

Ci co jadą to wiedzą gdzie jadą , a Ci co nie jadą a chcą przyjechać i popatrzeć to na pierwszej stronie jest wszystko

Opublikowano

:arrowr: kto z Wrocławia jedzie w piątek :question: jest już jakaś grupa czy pojedynczo :question: o której i skąd wyjazd :question: macie już jakieś plany :question:

Opublikowano

No Panowie jutro co niektorzy jadą, ja zaluje .... Na letni juz obiecuje i sie zapieram ze bede :lol: A poki co zycze Udanego Balowania i Wypoczynku dla Wszystkich a zwlaszcza dla Klubowiczow, Modow i dla Prezesa :biggrin: Sie nie spijcie za duzo i wroccie, kto wogole z modow zostaje ?? Bede mial na oku forum :bicz::cool:

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano
:arrowr: kto z Wrocławia jedzie w piątek :question: jest już jakaś grupa czy pojedynczo :question: o której i skąd wyjazd :question: macie już jakieś plany :question:

Kolega Sprinter robił jakąś ustawkę.

Opublikowano

fura wyczyszczona i gotowa do drogi ... :twisted:

jutro start o 7.00 ... do zobaczenia .... :a4fan:

Opublikowano

a moze wroclaw podloczy sie do opolan my bedziemy a wezle a4 opole raciborz ok 11:30 w piatek

Opublikowano
Sie nie spijcie za duzo i wroccie, kto wogole z modow zostaje ??

a to wy nie wiecie Prezes jutro z rana zamyka kramik zeby pod nasza nieobecnosc nikt nie narobil balaganu, ruszamy od poniedzialku :wink:

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano
fura wyczyszczona i gotowa do drogi ... :twisted:

jutro start o 7.00 ... do zobaczenia .... :a4fan:

a ja jeszcze niespakowany, fura nieumyta i ogólnie nieprzygotowany. Jutro na ostatnią chwilę będę wszystko organizował :D

[ Dodano: 28-02-2007, 23:59 ]

kurde nie mogę nigdzie odkopać informacji odnośnie hotelu dla tych co jutro przyjeżdżają. Może ktoś zapodać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...