MAx Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 a tak poszlibyśmy na salke po nocnej libacji..szybkie zagranka..pyk pyk pyk..alkohol wyparuje i dalej jedziemy z krówkami nie no:) ten pomysl mi sie zajeb...podoba jeszcze nie gralem w pile na bombie ciekawie jak sie gra podczas awarii żyrokompasu JESTEM ZA
spanky Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Drodzy koledzy i drogie koleżanki A może tak byśmy pograli sobie jakiś meczyk w piłeczke, kosza lub siatke Proponuje zabrać ze sobą jakieś spodenki i sportowe buciki Jak nie będzie pogody można troche powalczyć..no wiecie ==>miasto na miasto albo jakieś mieszane składy.. chetnie w pileczke albo siatke popykam .... :twisted:
taktuś Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Drodzy koledzy i drogie koleżanki A może tak byśmy pograli sobie jakiś meczyk w piłeczke, kosza lub siatke lubię sport, ale zwłaszcza wtedy, kiedy nie muszę go uprawiać, jadę do Wisły by spotkać się z audimaniakami, wypić, zjeść 12 kebabów itp. ewentualnie popykam w ping-ponga(widziałem stół na fotce), ale mogę wam posędziować :biggrin: :biggrin: :biggrin: O, albo zróbmy zawody w siłowaniu się na rękę
ono Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 oj sie będzie działo aż sie już boje hyhyhy
rex Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Aaaa...swoją drogą, jest może na miejscu stół ping-pongowy ? Co do meczu, ja się pisze, mogę stać na bramce, tylko ładnie proszę kogoś o to, żeby rękawice bramk. wziął, bo ja takowych nie posiadam
Wihajster Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 oj sie będzie działo aż sie już boje hyhyhy nie bój sie tylko lej do pelna .No chyba ze sie boisz o niunie ze bedziesz kazdego musiał przewiesc i pokazac co potrafi twoja pieknosc
adamooo Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 No rex już się buj..bo oniak ma potężną łydke..hehe i będzie strzelał gole z połowy boiska :biggrin: Już go widziałem w akcji.. Ps..oniak biore Twoje stare wycieraczki na test panel Aaaa...swoją drogą, jest może na miejscu stół ping-pongowy ?Co do meczu, ja się pisze, mogę stać na bramce, tylko ładnie proszę kogoś o to, żeby rękawice bramk. wziął, bo ja takowych nie posiadam
talib1990 Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 biore kąpielówki.. spodenki sportowe ..wiec jestem wszechstronny jeśli chodzi o sporty które będziemy uprawiać :twisted: Krówki też już są Absolut :twisted:
Gość zdeniu Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja nie używam CB, bo moja furmanka nie rozwija dostatecznie dużych prędkości, żebym musiał się obawiać radarów no to wizyta u mechaniora sie kłania skoro taki cienki ten Twój bolid a wystarczy aby polecial ze 120km/h i juz pkt. i PLNy lecą Drodzy koledzy i drogie koleżanki A może tak byśmy pograli sobie jakiś meczyk w piłeczke, kosza lub siatke Proponuje zabrać ze sobą jakieś spodenki i sportowe buciki Jak nie będzie pogody można troche powalczyć..no wiecie ==>miasto na miasto albo jakieś mieszane składy.. popieram ja moge być sędzią ale pod warunkiem ze będę siedzial lubię sport, ale zwłaszcza wtedy, kiedy nie muszę go uprawiać,jadę do Wisły by spotkać się z audimaniakami, wypić, zjeść 12 kebabów itp. święte słowa
Gość Murzyn Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 ja moge być sędzią ale pod warunkiem ze będę siedzial sobie to wyobrazilem...wszyscy biegaja za pilka, a Zdeniu siedzi i popija wode na myszach (postaram Ci sie wypalic "MIS"ia zebys mial swiadomosc skad wzial sie ten text za faule bedziesz dawal ostrzezenia na forum, zeby nie zdzierac gardla krzykami haha, a powaznie to troszke ruchy by sie przydalo Niestety dostalem wlasnie info ze warunki sniegowe w wisle sa tragiczne i nartek/deski niema co zabierac...jezdzic cos niecos sie da ale osobistego sprzetu szkoda...lepiej wypozyczyc
30v quattro Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 a gdzie w tej wisełce sie spotykamy bo to mieścina duża
Gość Keżor Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 30v quattro, o 16.30 w katowicach pod GO-Sportem :twisted: chyba masz po drodze
Hugo Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 a gdzie w tej wisełce sie spotykamy bo to mieścina duża Ci co jadą to wiedzą gdzie jadą , a Ci co nie jadą a chcą przyjechać i popatrzeć to na pierwszej stronie jest wszystko
grzesioo Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 :arrowr: kto z Wrocławia jedzie w piątek jest już jakaś grupa czy pojedynczo o której i skąd wyjazd macie już jakieś plany
wojtas-audi Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 No Panowie jutro co niektorzy jadą, ja zaluje .... Na letni juz obiecuje i sie zapieram ze bede A poki co zycze Udanego Balowania i Wypoczynku dla Wszystkich a zwlaszcza dla Klubowiczow, Modow i dla Prezesa :biggrin: Sie nie spijcie za duzo i wroccie, kto wogole z modow zostaje ?? Bede mial na oku forum
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 :arrowr: kto z Wrocławia jedzie w piątek jest już jakaś grupa czy pojedynczo o której i skąd wyjazd macie już jakieś plany Kolega Sprinter robił jakąś ustawkę.
spanky Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 fura wyczyszczona i gotowa do drogi ... :twisted: jutro start o 7.00 ... do zobaczenia ....
MAx Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 :arrowr: kto z Wrocławia jedzie w piątek jest już jakaś grupa czy pojedynczo o której i skąd wyjazd macie już jakieś plany a moze wroclaw podloczy sie do opolan my bedziemy a wezle a4 opole raciborz ok 11:30 w piatek
Lukas Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Sie nie spijcie za duzo i wroccie, kto wogole z modow zostaje ?? a to wy nie wiecie Prezes jutro z rana zamyka kramik zeby pod nasza nieobecnosc nikt nie narobil balaganu, ruszamy od poniedzialku
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 fura wyczyszczona i gotowa do drogi ... :twisted:jutro start o 7.00 ... do zobaczenia .... a ja jeszcze niespakowany, fura nieumyta i ogólnie nieprzygotowany. Jutro na ostatnią chwilę będę wszystko organizował [ Dodano: 28-02-2007, 23:59 ] kurde nie mogę nigdzie odkopać informacji odnośnie hotelu dla tych co jutro przyjeżdżają. Może ktoś zapodać?
Rekomendowane odpowiedzi