sfinks Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 No ja dzisiaj już umówiłem się na przekładke
Lukas Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Mam nadzieje ze ekipa czwartkowa sie wyspala bo dzisiaj to nie pospimy oby tak dalej - słonce świeci całą mocą - temp. w cieniu +7,8 ale to jak brac pantofelki
mrog Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 ROCZNICA pierwsz minęła niedawno, imprezka zaczyna się jutro - na zlocie mnie nie będzie, ale chociaż wypijcie zdrowie moje i tych których nie będzie. :biggrin: Życzę miłej, hucznej, wesołej, śpiewanej i upojnej zabawy na zaśnieżonych stokach WISŁY :biggrin: Proszę narobić dużo fotek - a po powrocie oglądamy wszyscy miłej zabawy i szczęśliwych powrotów do domu. ja podpisuję się pod tekstem kolegi
miron78 Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 ale to jak brac pantofelki Lukas nie gadaj tylko się zbieraj - jeszcze dziś wyskoczymy to sobie na miejscu kupimy oryginalne wiślańskie pantofelki :biggrin:
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Lukas nie gadaj tylko się zbieraj - jeszcze dziś wyskoczymy to sobie na miejscu kupimy oryginalne wiślańskie pantofelki Lukas23 bedzie pierwszy raz w polskich górach wiec jakis chrzest musi przejsc :twisted:
Lukas Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 spoko panowie ja juz spakowany tylko w pracy posiedze chwile onowoz juz tez zamowiony na 13 takze ino dotknac
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 zaraz ruszam. Wkońcu się uporałem ze spakowaniem. Idę jeszcze ogarniąć autko wewnątrz troszkę i zaadaptować przepustnicę, bo czyściłem. Do zobaczenia na miejscu PS. Jeśli nie dojadę do wieczora możecie zacząć się martwić i mnie szukać Pozdro
Krisu Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Qrcze :exclaim: Ale Wam zazdroszczę... Strasznie dzisiaj powoli leci ten czas, a jutro to już sobie nie wyobrażam Nie wiecie jakie są konsekwencje za bumele w pracy :biggrin:
BossBest Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 A ja dopiero w sobote dolacze Az mi sie lezka w oku kreci ze niemoge juz wyruszyc Ale zycze wam milej zabawy... Do zobaczenia w sobote Pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 A ja dopiero w sobote dolacze Az mi sie lezka w oku kreci ze niemoge juz wyruszyc nie panikuj ja tez :twisted: ps.ale dzis za to bede
grzesioo Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Qrcze :exclaim: Ale Wam zazdroszczę... Strasznie dzisiaj powoli leci ten czas, a jutro to już sobie nie wyobrażam Nie wiecie jakie są konsekwencje za bumele w pracy :biggrin: Żadne, ustawowo masz 2 dni urlopu na żądanie Dzwonisz rano że cię nie będziei i gotowe!!
Gość spedyt Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 ustawowo masz 2 dni urlopu na żądanie A nie 4 dni?
Gość spedyt Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 A nie 4 dni? 2 :twisted: To ja mam lepiej bo u mnie w firmie można wziąść 4 tak jak w tamtym roku Pewnie was pracodawca oszukał :twisted:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 też słyszałem coś o 4 dniach...... u mnie z urlopem nie ma problemu .... :twisted:
wojtas-audi Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Czemu forum ma byc zamkniete ?? :eek: :confused:
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Czemu forum ma byc zamkniete ?? :eek: :confused: widze ze nie zrozumiales żartu
wojtas-audi Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 widze ze nie zrozumiales żartu No az sie zaczalem martwic, co ja bede robil ehhh
BossBest Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 A jezeli jestes wlascicielem?? Tez masz jakis pomysl?? grzesioo napisał/a: ustawowo masz 2 dni urlopu na żądanie
Rekomendowane odpowiedzi