Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] Rude A4 1.8T by OLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To wpadaj poganiamy się troche:decayed:

wskoczy kolejny wciągnięty na listę :grin:

Heh, ja też będę na Nysie :naughty:

Co do docisku.. Oto mój docisk :grin: Pewno żeś przypiłował go nieźle, a docisk miał słabszy dzień. Sprawdź stan sprzęgła, bo u mnie tak się stało, przez końcówkę sprzęgła, a raczej już brak tarcz.

20130205564.jpg

Opublikowano

no coś mi się wydaję ,że dojazd na Vaga do Nysy to będzie pojedynek miedzy Q a FWD:grin:

Opublikowano
no coś mi się wydaję ,że dojazd na Vaga do Nysy to będzie pojedynek miedzy Q a FWD:grin:

wtedy będzie kulturka, będziemy lecieć stadem i nie będzie wygłupów, tym bardziej na glebbbie

hehe jakoś sam w to nie wierzę :grin::facepalm:

Opublikowano

szczerze mówiąc to dajesz inspirację nowym klanowiczom do modów:hi: sam mam a4 1,8T 150KM od nie całych dwóch miechów i długawą listę modów:decayed: z Pajęczna do Czewki nie tak daleko więc muszę się wybrać do was na jakiegoś spota:wink:

Opublikowano

wpadaj wpadaj kolega Oli ma nową pasje i wciąga wszystko jak leci :grin:

Opublikowano

hehe to na miękkości zajrze:wink: a z wciąganiem zobaczymy:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja nic nie wciągam , a wyścigi sa nielegalne :decayed:

Opublikowano

hehe oczywiście:decayed: i wszyscy jesteśmy porządnymi obywatelami, a audi to nasz sposób na życie:cool: a że czasem noga na pedale gazu schodzi do podłogi... no cóż zdarza się :grin:

Opublikowano

Gratki super samochodu, mam do ciebie parę pytań bo jaram się swapem jak gimnazjalista papierosami.

Ile muszę dać za silnik 1.8T z pełny osprzętem, czy dużo musiałeś zmieniać po swapie z 1.6 (miałeś może AHL?) Komputer i całe okablowanie to podstawa ale co dalej nie mam pojęcia, mógłbyś mi tak krótko opisać co trzeba zmienić?

Opublikowano
  • Autor

Kompletny silnik ok 3tys, skrzynia z łapami , półoski z przegubami , linka gazu , wszystkie płyny i filtry , spawasz wydech, większosc przewodów chłodzenia itd trzeba jakoś połączyc bo sa inne więc dużo opasek sie przyda , łaczysz wiązki , ogarniasz immo i hula , no i oczywiscie większe heble, ja miałem ADP , robiąc samemu trzeba liczyć 4-5k:wink:

Opublikowano

Marzenie ściętej głowy ;p

Zostaje mi dozbierać kasy sprzedać 1.6 i kupić fabryczne 1.8T :(

Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano
  • Autor

No także tego wczoraj wpadło sprzęgło sachsa od AWX'a , cięzko sie przyzwyczaić do nowego sprzęgła :decayed:

f1a0e5980d828.jpg

764914352f355.jpg

Opublikowano

zrób zdjecie numerów bo bedziesz miał urwanie głowy w przyszłości o te numery:grin:

Opublikowano

oli ładnie sie klei nowe sprzeglo? dużo twardsze jest na pedale?

Opublikowano
  • Autor

Narazie delikatnie jezdze żeby sie ułozyło ale klei się ładnie a pedał wsumie miękki jest

Opublikowano

3 kreski i sie przyzwyczaisz :D mnie teraz czeka wywalenie 2masu i wstawienie sztywnego i sprzeglo z g60... mysle ze szybko sie przyzwyczaje :decayed:

Opublikowano

mysle ze do a4 tego nei wlozysz, szukaj jednomasa z TDI 1z A4 lub 80 tki lub benzynowej setki

Opublikowano
  • Autor

G60 ma 28 zębów, szukaj tak jak pioteros pisze:wink:

Opublikowano

jednomas z 1z a sprzeglo pasuje z g60 :wink: bo znajomy wkladal, w ibizie 1.9 afn mial 190 kucy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Poprzeczne silniki ( chyba wszystkie ) maja 28 ząbow to nie wiem jak on to spasował