Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] Rude A4 1.8T by OLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nic się nie działo.. w 1.8t to norma

hot_turbo.jpg

u Ciebie często tak wyglada:decayed:

Opublikowano

czyli że każde jest popękane czy jak bo w sumie chcę wyciągać swoje i się zastanawiam co włożyć do mojego AEB

Opublikowano
  • Autor

http://s2.blomedia.pl/autokult.pl/images/2011/04/hot_turbo.jpg

A winny temu jest tylko i wylacznie katalizator.

Raczej cięzka noga :grin::grin:

czyli że każde jest popękane czy jak bo w sumie chcę wyciągać swoje i się zastanawiam co włożyć do mojego AEB

Nie każde ale większość

Opublikowano

A w takim razie się zobaczy, będę niebawem wyrzucał kata więc się zajrzy przy okazji. Wiesz może czy po wywaleniu kata i wstawieniu sondy w strumienicę czy też w zwykłą rurkę (nie wiem co lepiej dać) trzeba w programie grzebać cosik czy nic się nie dzieje i nie łapie błędów

Opublikowano

http://s2.blomedia.pl/autokult.pl/images/2011/04/hot_turbo.jpg

A winny temu jest tylko i wylacznie katalizator.

Raczej cięzka noga :grin::grin:

Nie każde ale większość

Tylko i wylacznie kat. Wyrzuc kata i zrob przelot a nie ma prawa swiecic.

Opublikowano
  • Autor

Dp 2.75 z kwasu , wydech 2.5 i jak świeciło tak świeci :decayed::decayed:

Opublikowano

właśnie sięgnąłem pamięcią do wozidła kolegi passata z takim samym motorem i kiedy wyciał kata na serii nawet 200 nie mógł osiągnąć. Moje sprawdzałem z katem kręci się na każdym biegu do odcinki więc nic na razie nie będę wyrzucał jednak i pojeżdżę trochę. Poza tym planuje założyć boost manual control i wtedy wypuszczę w turbo jakiej około 1 bara i zobaczymy jak będzie gadać na takim ciśnieniu i wtedy się zhamuje. PS - wie ktoś może o jakiejś hamowni okolice Lublina co hamują quattro

Opublikowano

Slyszałem ze MBC do 1.8T to zły pomysl .. taki mały OT ..

Opublikowano

O tyle słaby że jak sie ustawi maksymalny boost dla turba to przy seryjnych wtryskach i tak go trzeba zmniejszyć bo będą petlic, głównie o to chodzi

Opublikowano

Hej. Co to za radioodtwarzacz masz zamontowany jakiś pioneer? ładnie się zgrywa z ori podświetleniem.

Opublikowano

jeśli chodzi o pekanie gorącej części turba to winę ponosi wadliwa mieszanka żeliwa po rozgrzaniu i szybkim ostygnięciu pęka a jak ktoś ma podtlenek LPG i kata to już w ogóle. Moje pękło w 8 miejscach i przy odbudowie gościu powiedział właśnie że to wadliwe żeliwo i że jakaś firma produkuje udoskonaloną mieszankę na gorącą częsść którą zamontowałem i jak na razie jest ok (odpukać).

Opublikowano

zawsze jest jakas teoria na coś ale ok. Pęka bo pęka i tyle dostaje w d...pę to i pęka. Jak rozbiorę będzie widać jak jest pekniete to wstwie większe i tyle po problemie. To i tak najmniej awaryjne auto jakie miałem poza tym jeżeli ktoś jak ja jeździł renault scenicem 1.9dci a później Vel Satisem 2,2dci wie o czym mówię he he... pozdro

---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ----------

odnośnie odtwaqrzacza to mam osobiście SONY Explouda i tez mega się zgrywa podświetlenie, także polecam

---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ----------

w Media Markt jest taki byłem ostsatnio jakiś za niecałe 200złych właśnie sony i całkiem przyjemnie zasuwa także trzeba się wybrać i zamontować

Opublikowano
  • Autor
hej. Co to za radioodtwarzacz masz zamontowany jakiś pioneer? ładnie się zgrywa z ori podświetleniem.

lg lcs500ur

Opublikowano

ewentualnie coś z gamy kenwood u mnie też się idealnie zgrywa z ori czerwonym :) nasłuchałem sie o twoim a4 od kolego co kupiłem skóre (dobryszyce) i nie mylił się że modzisz, autko na + :hi:

Opublikowano

kolego z Sandomierza gdzie robiłeś turbo i autko w swoim mieście czy gdzieś indziej a masz jakieś namiary skąd kupowałeś turbo rzuciłbyś jakieś będę wdzięczny

Opublikowano
  • Autor

ee tam , nic się nie dzieje... wszystko idzie na paliwo :decayed: co się odłozy grosz to albo trzeba tankować auto albo siebie:grin:

Opublikowano

lg lcs500ur daje rade przy fabrycznych głośnikach ?

Opublikowano
  • Autor
lg lcs500ur daje rade przy fabrycznych głośnikach ?

szału nie ma :wink:

Folia czarny połysk..

14a1dedf179f1c1c.jpg

2301e1533511036f.jpg

Opublikowano

troche slaby efekt co ? :kwasny: