Cocco Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, Chciałem Wam pokazać moją B7-mkę Wyposażenie: - 6-cio biegowy manual, - wielofunkcyjna trójramienna kierownica skórzana,pikowana, - 6 poduszek powietrznych, - klimatronic dwustrefowy, - komputer pełny, - kolorowy fis, - schowki pod siedzeniami, - Podłokietnik z przodu i z tyłu, - parktronic przód i tył, - el. lusterka zewnętrzne (fotochromatyczne,podgrzewane,składane), - el. szyby przednie, - funkcja komfort (domykanie oraz otwieranie szyb z kluczyka), - tempomat, - nagłośnienie BOSE, - RNS-E z mapami na 2013 r z fotoradarami, - przyciemniane szyby, - zestaw głośnomówiący+BT, - ABS, - ESP, - reflektory xenonowe skrętne, - spryskiwacze reflektorów, - układ ostrzegający o przekroczeniu prędkości, - halogeny, - czujnik deszczu, - czujnik zmierzchu, - podgrzewane przednie fotele, - system Coming Home / Leaving Home, - pakiet chrom (ramki szyb, relingi) Kilka fotek zaraz po kupnie:wink:: Planowane Mody: - zakup felg 18 cali - ZROBIONE - wymiana żarówek DRL na LED - ZROBIONE - Obniżenie autka - ZROBIONE (sprężyny Eibach - 30 mm) - Wymiana drewnianej gałki zmiany biegów na skórzaną od A3 - ZROBIONE - Zmiana dekorów wewnętrznych - ZROBIONE (oklejone listew folią carbon by Kriss SierraFan:wink:) - Wymiana tylnych lamp na LED - Wyrzucenie pomarańczowych kloszy kierunków z lamp przednich - Zwiększenie mocy - Przyciemnienie przednich bocznych szyb - Wymiana foteli na S-line'owe - Lotka na tylną klapę Wymiana felg z 16" na 18", drewnianej gałki zmiany biegów na skórzaną od A3 oraz oklejenie listew folią carbon. Poniżej kilka fotek:
Cocco Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na razie standardowe zawieszenie, będzie trzeba coś podziałać i obniżyć
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Obniżyć koniecznie! I koło zapodać jakieś większe. Wyposażenie Listwy/dekory wewnętrzne oklejane?
Cineksik Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ... I koło zapodać jakieś większe. Grzesiu a Ty na jakich jeździsz?
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Na '18... To jest 18? Wydaje się jakieś małe ale może to przez to, że tak wysoko stoi?
antonio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 fajnie wyposażona wrzuć niższy zawias i sport fotele i będzie malinka
danielo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Wyposażenie malina i jak koledzy wyżej piszą bleba koniecznie no i jakaś lista modów by się przydała
marda16 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 wymień sprężynki na eibachy-30mm to będzie fajnie tak jak u mnie zobacz fotki http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?t=230367
Cocco Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dzięki za opinie Wiem, że trzeba obniżyć :gwizdanie: coś się pomyśli Co do modów, to mam kilka pomysłów, zobaczymy jak z funduszami Obniżyć koniecznie! I koło zapodać jakieś większe. Wyposażenie Listwy/dekory wewnętrzne oklejane? Dokładnie tak, folia ala Carbon z allegro i dzięki pomocy Kriss Sierrafan listwy/dekory oklejone Bałem się, że może to słabo wyjść, ale jestem zadowolony z efektu, ładnie to wszystko się komponuje A co do kół, to są 18", będzie gleba, będzie to wtedy wyglądało
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Eibach -30 albo H&R -35 jak u mnie... Albo gwint!
danielo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Albo FK-40mm jak u mnie i 19" pełny hardcore.
peju Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam kolegę z Zielonej Góry. Autko bardzo ładnie się prezentuje. Pozdrawiam.
siivvy Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Eibach -30 albo H&R -35 jak u mnie... Albo gwint! jest jakas gwarancja na to ze na H&R rowno siadzie? bo ja tez chce obnizyc ale boje sie zeby przod nie byl wyzej niz tyl. dawid'owi195a siadlo idealnie ale czy w avancie tez tak siadzie?
danielo Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Eibach -30 albo H&R -35 jak u mnie... Albo gwint! jest jakas gwarancja na to ze na H&R rowno siadzie? bo ja tez chce obnizyc ale boje sie zeby przod nie byl wyzej niz tyl. dawid'owi195a siadlo idealnie ale czy w avancie tez tak siadzie? Ja mam FK -40mm zobacz w moim wątku i u mnie w avancie siadło idealnie równo.
Cocco Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, Czas zabrać się za ulepszanie mojej furki Na pierwszy ogień poszły DRL. Wymieniłem standardowe żarówki na żarówki ledowe. Przed: Po: Oczywiście nie obyło się bez filtrów, bo po zamontowaniu samych żarówek od razu wyskoczył błąd na FIS. Zakupiłem taki zestaw: AUDI LED DRL RESETER CAN KASOWNIK DZIENNE CANBUS (2967322029) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz LED DRL DZIENNE 4x1.5W + CREE LENS 5k BA15s P21W (2961911394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i wszytko pięknie działa W najbliższych planach jest montaż gwintu, bo faktycznie stoi jak koza Pozdro ---------- Post dopisany 26-04-2013 at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany 01-02-2013 at 15:16 ---------- Przyszła kolej na kolejen mody. Tym razem trzeb było coś zrobić z kozowatym wyglądem, więc zakupiłem sprężynki Eibacha -30 mm. Jestem bardzo zadowolony z wizualnego efektu, jak i z komfortu. Komfort praktycznie nie ucierpiał, ba rzekłbym, że jest nawet lepiej. Lepiej wybiera dziury. Zdjęcia na razie w wersji na zimowych 16-stkach, 18-stki muszę pomalować. Przed: Po:
blutucz Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 No widze w koncu sie wziales za zawias wyposazenie jest szkoda ze ja takiego nie mam
Cocco Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 Wreszcie jest letni Setup z 18-stką na pokładzie
Rekomendowane odpowiedzi