snajper1998 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 czyli na statywie wszystko robiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 czyli na statywie wszystko robiles? dokładnie, taki 30cm:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pala Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 ma ktoś z was plecak fotograficzny? szukam dla siebie jakiegoś godnego polecenia, który przy okazji nie będzie kosztował 500zł ;P Powoli kolekcja obiektywów się powiększa, do tego wpadną niedługo lampy oraz flycam i już do torby się nie mieści ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja mam plecak jutro wstawię markę i model, cena 89 pln w Mediaexpert Vario Customs ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- Case Logic, chyba Sienna czy jakoś tak Vario Customs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pala Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Kolejne 2 z Pragi http://1.bp.blogspot.com/-W1Itzjn9SKM/UL5TgZgM47I/AAAAAAAAAEw/NPhbWX0U5rQ/s1600/pragamsot.jpg http://2.bp.blogspot.com/-YfdMUX8ETa4/UL5TwDBHKBI/AAAAAAAAAE4/SpYwwtQOZh8/s1600/praga23.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 apropo pragi, moje tuuu: Ewelina i Maciej - plener w Pradze | Facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarski Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 ma ktoś z was plecak fotograficzny? szukam dla siebie jakiegoś godnego polecenia, który przy okazji nie będzie kosztował 500zł ;P Powoli kolekcja obiektywów się powiększa, do tego wpadną niedługo lampy oraz flycam i już do torby się nie mieści ;( Przez długi czas używałem NaneuPro Alpha. Miałem jeszcze ich torbę, też z serii Military. Plecak w tej chwili służy synowi na zbiorki harcerskie, wyjazdy itp. Niezniszczalny. Torbę przejął ode mnie znajomy i zdaje się, że tez jest zadowolony. Ja się przesiadłem na Katę i tu też nie mogę złego słowa na jakość powiedzieć. Tylko cena już nie taka lekka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Chmarski ? Kojarzę Cie ze starej gwardii na Cyberfoto ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarski Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dobrze kojarzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 slovik jestem:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarski Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Małolat... jak dobrze pamiętam to tak się do Ciebie zwracałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 młodo zaczynałem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarski Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Do dziś pamietam Twoje zdjęcie z reflektorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 które ? nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarski Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jakiś halogen kupiłeś. Chyba Fatman, albo Flapjack pytał jaki. Wrzuciłeś swoją fotkę w krótkich spodenkach z potężnym halogenem w łapie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 to było 8 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarski Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 A ja mam pamięć słonia do niektórych zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peju Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Kilka fotek z sesji z tancerkami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarski Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zamysł fajny, ale jak dla mnie trochę za pstrokate (ale to nie jest wadą). Takie a nie inne zbudowanie kadrów (centralnie w połączeniu z nakładającymi się na siebie modelkami) powoduje zlewanie się całości i ogólnie trudny odbiór tematu zdjęcia. Oczywiście patrzę subiektywnie. Preferuję prostsze formy. Światło na plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi