dawidoks Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Panowie jak ładnie pstrykać foto autka? D3100+ kitowy 18-55? Mam aparat kilka chwil lecz nigdy czasu nie ma aby coś poszperać i znaleźć złoty środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dołączam do tematu... ale wymagam wyrozumiałości Jestem totalnym amatorem, pierwsze lustro dopadłem zaledwie kilkanaście dni temu sprzęt amatorski: d3200 + kitowy 15-108vr ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 sprzęt i owszem dużo pomaga przy robieniu foto ale jak jesteście początkujący (tak jak ja:grin:) to nic wam nie da lepszy bo i tak nie będziecie wykorzystywać jego funkcji ja jade na d3100 +18-55+55-300 i to mi w zupełności starcza co do fot hmm dużo wam nie pomogę bo jestem samoukiem i robienie zdj to ciągła nauka:grin: polecam kupić statyw dużo ułatwi życie zwłaszcza co do fot wieczorową/nocną porą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Tu chwalimy się swoimi fotkami, a nie szukamy porad od tego są inne fora np. Poradnik fotoamatora, najlepsze w sieci porady dla każdego amatora dobrej fotografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Rafalekx przypozował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Gajgerek Szczuraz'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han Solo Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Canon 5d markII + Canon 70-200 2.8 Na zdjęciach mój syn, Dominik, wkrótce kilka fot naszych samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Most Milenijny - Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi