slimaczek89rz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 to i ja coś wkleję Konica Minolta Dynax 5D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguki Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Coś ostatnio cisza w wątku, więc ode mnie kilka wakacyjnych fotek. Tak jak i wcześniej Nikon D5000 + Nikkor 18-105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokson Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Świetny ten 18-105. Cena- jakość A zdjęcia też dobre :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 pierwszy raz bawiłem się Canon EOS 550D + obiektyw Canon 75-300 bez stabilizacji, fotki z ręki, starałem się jak najlepiej uchwycić urok tego bydlaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 moje początki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Podaj jakim sprzętem to robiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 nikon d90 + nikkor 18-105 vr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 mała ta fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokson Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 https://picasaweb.google.com/lh/photo/qxsvA-RZP8jM0lzbRDkuRg?feat=directlink Teraz powinno być dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Czy to nie przypadkiem okolica Genovy? byłem kiedyś w Chiavari i widok toczka w toczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokson Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie, to jest we Włoszech, a dokładniej małe miasteczko Follonica. Link co podalem prowadzi do mojego albumu picassa web album. Jak na razie mam tam mało zdjeć ale będę systematycznie dodawać, więc jak ktos zainteresowany to zapraszam do oglądania. Oczywiście zdjęcia też się pojawią, ale najpierw polerka lakieru i sesja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Genova też jest we włoszech nie robiąc OT zdjęcie mogło mi się kojarzyć bo podobna zatoka jest, fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokson Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Genova też jest we włoszech nie robiąc OT zdjęcie mogło mi się kojarzyć bo podobna zatoka jest, fotka Z geografii nie byłem bystrzakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 widać Genova a Genewa to nie to samo ale do robienia fajnych fotek geografia nie jest bardzo potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokson Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 widać Genova a Genewa to nie to samo ale do robienia fajnych fotek geografia nie jest bardzo potrzebna Tak samo jak pojechaliśmy we Włoszech do FIRENZE i nie wiedzieliśmy ze we FLORENCJI jesteśmy No ale każdy ma swój fach:) Jak będe mial więcej czasu jutro to wrzuce jeszcze pare fotek z tej wyprawy i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 dawaj, Italia jest ciekawa, ja mam foty z toru Monza ale większość to dupeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokson Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Vario mam nadzieje ze sie spodobają https://picasaweb.google.com/109747327074247804794/Italia?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIH5xPe-kaic2wE&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 widoczki wypasione, fotki też fajne, ja bardziej znam Włochy północne ale niestety będąc tam kilka razy nie miałem dobrego aparatu a na torze Monza to nie ma za bardzo czego fotografować oprócz F1 i laseczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokson Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 vario to ty jeszcze sie zastanawiasz czy dodac te zdjecia czy nie???!!!!!!!!!!!!!!!! dawaj i to już :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 muszę poszukać, jakieś mam na płytce a z laskami gdzieś ukryłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi