Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nasze fotografie - pstrykane różnym sprzętem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam D5000 i się chyba zapisze na akademie Nikona bo robie zwykłe fotki.. automat i jazda a chyba to nie o to chodzi... :gwizdanie:

Miałem coś napisac ale:

“Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kase, a mistrz martwi się o światło.”

Ja sie nie martwie o sprzęt tylko o moje umiejetności... :gwizdanie: chetnie bym posłuchał wskazówek kogoś kto sie tym profesjonalnie zajmuje... :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mam D5000 i się chyba zapisze na akademie Nikona bo robie zwykłe fotki.. automat i jazda a chyba to nie o to chodzi... :gwizdanie:

Miałem coś napisac ale:

“Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kase, a mistrz martwi się o światło.”

Ja sie nie martwie o sprzęt tylko o moje umiejetności... :gwizdanie: chetnie bym posłuchał wskazówek kogoś kto sie tym profesjonalnie zajmuje... :gwizdanie:

Na pewno taki "kurs" to bardzo dobra sprawa. Do tego jak dojdą jakieś praktyki w plenerze z profesjonalistą. Z drugiej strony, w internecie jest cala masa wiadomości i często dość przystępnie napisana.

ps. Z ciekawości, orientuje sie ktoś czy istnieje coś takiego jak ta akademia???

Opublikowano

Miałem coś napisac ale:

Na pewno taki "kurs" to bardzo dobra sprawa. Do tego jak dojdą jakieś praktyki w plenerze z profesjonalistą. Z drugiej strony, w internecie jest cala masa wiadomości i często dość przystępnie napisana.

ps. Z ciekawości, orientuje sie ktoś czy istnieje coś takiego jak ta akademia???

http://www.akademianikona.pl/kursy/
Opublikowano

c7dcd7a278b9f7c0.jpg

Ladnie kiwalo tym autem :polew: nawieszchnia pierwszej jakosci :polew:

Opublikowano

kotek z zoo Zamość niestety wykonane przez szybe

DAN_1914nowy.jpg DAN_1915.jpgDAN_1916.jpg

sowa zoo Zamość

DAN_1888vuy.jpg

DAN_2017.jpg

Opublikowano

Daniels, masz więcej zdjęć z D300s? Z chęcią bym pooglądał.

Opublikowano

D300s pierwsze z brzegu

DAN_3847_1.jpg[/url]DAN_4520.jpgDAN_5094.jpgDAN_5109.jpgDAN_5098.jpg

DAN_6758.jpg

Opublikowano

Daniel, to zdjęcie chyba nie jest z D300S:

DAN_6758.jpg

:wink4:

Opublikowano

najs

Opublikowano

Niezłe niezłe :good: W photoshopie coś majstrowane było przy nich?? Jakby na 1 i 3 autko było wyostrzane ale mogę się mylić.

Opublikowano

Wow... i to wszystko kitem. :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

Z serii:

zabawa w stylizację i fotografię,

robione D60 + kit

uiopsdervf_002.jpg

uiopsdervf_004.jpg

uiopsdervf_010.jpg

Opublikowano

Taktuś ... bądź litościwy i WYŁĄCZ TĄ DATĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Całą resztę błędów pominę, bo to zabawa :wink4:

Opublikowano

dobry kit nie jest zły,w D90 miałem 18-105 Nikkor i to jest bardzo dobry obiektyw po za mocowaniem- plastikowy bagnet :thumbdown: z drugiej strony to lustrzanka amatorska i nie często ktoś odkręca obiektyw :gwizdanie:
Opublikowano

dobry kt nie jest zły,w D90 miałem 18-105 Nikkor i to jest bardzo dobry obiektyw po za mocowaniem plastikowy bagnet :thumbdown:

Właśnie się zastanawiam nad kupnem tego obiektywu :mysli: Miałem zmienić D5000 na D300s ale bardzo by to zabolalo moje konto :) a zmiana obiektywu to już stosunkowo małe koszta. Szybszy 18-105 do tego 18-55??

Opublikowano

Nic nie wyostrzane, tak jak z karty przegrałem, tak wrzuciłem.

Bardzo mi się cieszę, że się podobają, bo to w sumie pierwsze zdjęcia, które umieściłem z necie :) Totalny ze mnie amator, za to kocham robić zdjęcia rajdówkom :evil: Sprzęt niestety z najniższej półki, ale na inny w tej chwili nie mogę sobie pozwolić.

dsc0299n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dsc0312qh.jpg

dsc0385e.jpg

Opublikowano

to i ode mnie kilka zdjęć, tym razem GSMP 2010 Sienna, Runda 7 i 8

img4035m.jpg

img4049m.jpg

img4057bz.jpg

img4140hq.jpg