Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zeder-czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

tak jak w temacie,wydaje sie byc bardzo interesujacym rozwiazaniem...ale czy warto?

Opublikowano

I chcesz z czymś takim jeździć pod kierownicą :shock3:

Opublikowano

Wklei jakiś filmik o co kaman - nie wszyscy muszą zajarzyć :wink:

w/g mnie każde dodatkowe zabezpieczenie to jakieś opóźnienie i problem dla złodzieja :cool1:

Opublikowano

Opóźnienie dla złodzieja to jest na pewno ale sam wygląd...

Opublikowano

jest galeria zdjec jak to wygladaloby w a4 b6 i prawie wcale tego nie widac,mozna samemu zobaczyc www.zeder.pl

Opublikowano

jest galeria zdjec jak to wygladaloby w a4 b6 i prawie wcale tego nie widac,mozna samemu zobaczyc www.zeder.pl

No faktycznie nie ma źle myślałem że będzie to gorzej wyglądało

Opublikowano

na stronie y...e sa pokazane niby jak ruskie i ukraince otwieraja ten system bez klcza ale firma zeder zaprzecza takiej mozliwosci i informuje ze na rynku pojawily sie kopie tych systemów...głownie w Rosji i na Ukrainie..

Opublikowano

jakis czas temu czytalem o tym systemie,oni go chyba nawet testowali z tvn turbo,moglby sie ktos wypowiedziec co ma tego zedera u siebie w audi

http://www.youtube.com/watch?v=0lq1mZuSu7w test auto maniak

Opublikowano
jakis czas temu czytalem o tym systemie,oni go chyba nawet testowali z tvn turbo,moglby sie ktos wypowiedziec co ma tego zedera u siebie w audi

tak byloby najlepiej ale chyba jeszcze nikt sie nie zdecydowal albo nikt nie pisze na forum.

Firma zeder twierdzi ze z tym systemem nikomu jeszcze nie udalo sie zawinąć auta.Byly próby kradzieży ale bez najmniejszych skutków.

Mysle nad tym systemem poniewaz ok 4500zl za AC( dla 22letniego kierowcy )to wydaje mi sie troche dużo..;/

Opublikowano
jak 4500?za co?

to powiedz kolego ile by mnie wyniosło?

podaj mi firme w której jest taniej?