Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Dokladka zderzaka s-line do zwykego zderzaka a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko czy podejdzie przednia dokladka od s-line do zwyklego a4. wiem ze trzeba troche poprzerabiac zeby ja na miejsce wsadzic ale chodzi mi tez oto czy ori kratki od sline i moje stare halogeny beda pasowaly? czy trzeba sobieto wszystko samemu dorabiac?

Opublikowano

Temat przerabiany pierdylion razy :facepalm:

Halogeny od zwykłego zderzaka do s-line pasują bez żadnego przerabiania.

Opublikowano

wszystko pasuje oprócz kratek i dolnego grila

Opublikowano
Aha dzieki... Czyli ori kratki s-line nie podejda? trzeba samemu rezac ? nie da rady jakos ori od sline wcisnac

Myślisz co piszesz ? jak mogą Ci nie podejść oryginalne kratki jak założysz dokładkę s -line to jakie S4 ?> w linku jest pokazane jak dołożyć dokładkę i tego się trzymaj . Normalne że podejdą :facepalm:

Opublikowano
Aha dzieki... Czyli ori kratki s-line nie podejda? trzeba samemu rezac ? nie da rady jakos ori od sline wcisnac

Myślisz co piszesz ? jak mogą Ci nie podejść oryginalne kratki jak założysz dokładkę s -line to jakie S4 ?> w linku jest pokazane jak dołożyć dokładkę i tego się trzymaj . Normalne że podejdą :facepalm:

No mnie się wydaje, że kolega nie ma bladego pojęcia o czym piszę lub myli S4 z S-line

Opublikowano

kolego jak założysz dokładkę s-line to ori karatki i grill s-line pasuje ,ja ci napisałem że nie włożysz tam zwykłych kratek i grila,chopaki nie wiem gdzie wy widzicie że kolega krzysiek napisał coś o s4 ,cały czas jest mowa o s-line

Opublikowano

ale po cholerę ciągnąć temat jak wszystko jest w odpowiednim temacie w odpowiednim dziale

Opublikowano

zderzak ultra sport = S-line kupujesz S-line środkową i boczne kratki i dokładkę.:grin:

---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ----------

a na przykładzie koleś dorabiał sobie kratki .Ale dokładka jest oryginalna od S-line

---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ----------

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?t=88194

Opublikowano
kolego jak założysz dokładkę s-line to ori karatki i grill s-line pasuje ,ja ci napisałem że nie włożysz tam zwykłych kratek i grila,chopaki nie wiem gdzie wy widzicie że kolega krzysiek napisał coś o s4 ,cały czas jest mowa o s-line

Nigdzie podałem mu przykład że S4 chce zakładać :naughty: czytaj ze zrozumieniem :hi:

Opublikowano

Chcialem sie tylko upewnic w 100% czy wszystko pasi pod normalny zderzak czasami jakas pier**la moze nie pasowac i trzeba kombinowac a nie chcem robic jakiejs wiekszej rzezby. Tylko wszystko ori wlozyc zeby to mialo rece i nogi, b6 mam od niedawna...a wczesniej byla b5 o S4 nic nie pisalem bo wiem ze tam zderzak to jedna calosc. Dzieki chlopaki...szukalem na forum ale jakos nie moglem znalezc nie mam neta na mieszkaniu do kafejki smigam bo tyrke mam w niemczech i stad malo czasu

Opublikowano
Chcialem sie tylko upewnic w 100% czy wszystko pasi pod normalny zderzak czasami jakas pier**la moze nie pasowac i trzeba kombinowac a nie chcem robic jakiejs wiekszej rzezby. Tylko wszystko ori wlozyc zeby to mialo rece i nogi, b6 mam od niedawna...a wczesniej byla b5 o S4 nic nie pisalem bo wiem ze tam zderzak to jedna calosc. Dzieki chlopaki...szukalem na forum ale jakos nie moglem znalezc nie mam neta na mieszkaniu do kafejki smigam bo tyrke mam w niemczech i stad malo czasu

jaśniej już nie można WSZYSTKO PASUJE i sam to zrobisz ,rób tak jak pokazałem w linku :kwasny:

Opublikowano

hej, podepnę się tutaj. Chciałem zapytać o to jak to wygląda to dorabianie kratek z siatki metalowej do ori zderzaka s-line? Bo ten link audizine nie pokazuje do końca wykończenia wokół tych trzech kratek. A coś tam trzeba dać bo kaszan będzie. Mówię o jakiejś obwódce czy coś. :jerk: