12RAEL Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 witam są wśród nas może ludziska którzy jeżdżą furkami 4x4 (nie myślę o Q ) jakieś wyprawy,javascript:void(0); Umieść obrazek przeprawy, etc? to zapraszam do dyskusji.. ja dosiadam Toyotę LandCruser LJ70 leciutko dłubniętą to moja TOYKA http://images30.fotosik.pl/208/d059f4bd5b152be8med.jpg
12RAEL Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Opublikowano 5 Maja 2008 już powinna cykać nie radzę sobie z tymi fotami
Hugo Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Nie działa.Wrzuć fotkę na www.imageshack.us albo www.fotosik.pl
slaweq Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Nie działa.Wrzuć fotkę na www.imageshack.us albo www.fotka.pl Prezes a nie miałeś przypadkiem na mysli www.fotosik.pl
Hugo Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Nie działa.Wrzuć fotkę na www.imageshack.us albo www.fotka.pl Prezes a nie miałeś przypadkiem na mysli www.fotosik.pl Buahhahaah ale wpadka.No coś mi wpłaśnie nie pasowało jak posta pisałem
slaweq Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 hehe jaja to by były gdyby kolega 12REAL na fotka.pl zaczął majstrować z dodawaniem zdjęć :polew: :polew:
moondek Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Ja rekreacyjnie też troszkę jeżdżę Uaz w wersji HIGHLINE
12RAEL Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 bullbar S line witam pierwszego amatora błota po klamki
moondek Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Nie ma co sie śmiać bo w Uazie mam kremowe skory, elektrycznie regulowane z Hondy
12RAEL Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 a ja cię.... to zapodaj fotki wnętrza i napisz co jeszcze rezałeś ..
GM Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Witam każdy z nas chyba lubi od czasu do czasu posiedzieć w lesie Tu link do fotek z naszego ”mini-klubu” Rzeszowskiego http://www.4x4club.pl/
12RAEL Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 czarnorzeki rządą :!: :!: :!: jaką padlinę katujesz?
GM Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Obecnie wypadłem troszeczkę z tematu 4x4 (chroniczny brak czasu) ledwo co z czasem wyrabiam na spoty z a4 , ale jeśli już znajdę chwile na wypad to obecnie śmigam samurajem [br]Dopisany: 07 Maj 2008, 01:29 _________________________________________________Samuraj 1,3 mały chudy ale wariat :polew:
12RAEL Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 ten zielony??? mnie też troszki pochłania audi ale wole rezać sztywne mosty :evil:
marinero Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Serwus chlopkai!! odswieze temat - jak dobrze pojdzie to od niedzieli zaczynam smigac samurajem 413 - mam nadzieje ze rama nie jest zzarta za bardzo - reszta i tak leci w odstawke - wiadomo nadkola przeszkadzaja!! jak macie jakies fajne patenty na przerobienie surowki na extrem to zapodawajcie - szczegolnie mile widziane domowe sposoby na zawieche - od czego amory , jak odsadzic resory itd... jak zakup dojdzie do skutku to zapodam zdjecia a potem moze jakas relacja z przerobki!! a moze ktos ma 413 i moze powrzucac fotki??
GM Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Serwus chlopkai!! odswieze temat - jak dobrze pojdzie to od niedzieli zaczynam smigac samurajem 413 - mam nadzieje ze rama nie jest zzarta za bardzo - reszta i tak leci w odstawke - wiadomo nadkola przeszkadzaja!! jak macie jakies fajne patenty na przerobienie surowki na extrem to zapodawajcie - szczegolnie mile widziane domowe sposoby na zawieche - od czego amory , jak odsadzic resory itd... jak zakup dojdzie do skutku to zapodam zdjecia a potem moze jakas relacja z przerobki!! a moze ktos ma 413 i moze powrzucac fotki?? rama może nie, ale blachy podejrzewam że raczej tak ( to już przepadłość samuraja) 413-ke ma mój szwagier (w wersji limit edition), ale cywila bez większych modów, zrobił mu blacharkę rzucił nowy lakier metalik i szkoda mu go w las [br]Dopisany: 17 Październik 2008, 18:15_________________________________________________marinero a swoją drogą jeśli masz tylko okazję kupić go po pieniądzach to kupuj a zapewniam że dostarczy wiele niezapomnianych wrażeń. powodzenia
marinero Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 to ze zabawa jest przednia to malo powiedziane - jest zajefajna. Pod spodem fota z ostatniego rajdu bikla z Klaisza: jak uda mi sie to auto zakupic to bedziemy przygotowywac powoli do extremu!! trzymajcie kciuki w niedziele w samo poludnie!!
GM Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 trzymajcie kciuki w niedziele w samo poludnie!! marinero i jak mam gratulować ?
Rekomendowane odpowiedzi