Slawek84 Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam Dzisiaj sobie szukałem placu do nauki jazdy siostry, znalazłem i tak sobie max w lewo i jedziemy. I podczas tego ostrego nawrotu nawrotu kierownica na moment jakby straciła wspomaganie. Czy to normalne?
Wihajster Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 sam sobie odpowiedz jak to moze byc normalne
mrog Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 nie zdarzyło mi sie nigdy nic takiego i mam nadzieję że się nie zdarzy :smile:
pet3r Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 sprawdz poziom plynu w ukladzie wspomagania i ewentualnie pompe, moze nie domaga.
tomserwis Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 Miałem u siebie identycznie przy zejściu z wysokich obrotów gineło wspomaganie zasłorzyłem drugą pompe układ nadal pracuje głośno ale wspomaganie chodzi.
Slawek84 Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Opublikowano 9 Listopada 2006 sprawdz poziom plynu w ukladzie wspomagania i ewentualnie pompe, moze nie domaga. To jest najprawdopodobniejsze. Sprawdze.
adadur Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Przy max skręcie pompa jest max obciążona i pompując olej może minimalnie go zbrakło, spieniło się itd ... dolej oleju.
Rekomendowane odpowiedzi